Borelj pozvao Srbiju da uvede sankcije Rusiji: Neutralnost nije u skladu sa evropskom budućnošću

Ostavite komentar


  1. Nemoj pozivati Srbiju da uvede sankcije,pozovi Vučića on je Srbija

  2. Nema puno pametovanja, sankcije Rusiji momentalno uvesti. Politički uticaj Rusije u svetu je sada ravan nuli a kroz par meseci neće ni postojati.

  3. Neutralnost je sasvim u skladu sa srpskom budućnošću – zovite nas na nešto lepo, a ne u vaš tupoumni rat.

  4. … šta mi znamo šta je „evropska budućnost“ i šta će nam, čemu to služi, daj nešto sad i odmah.

  5. Ne daj nam bože evropske budućnosti s novim virusima, bocama, anglosaksonskim lažima. Kad u ovakvoj tupavoj EU zavladaju velike nestašice, možda razmisle svojom glavom, a glad je na kraju, tada će moliti i Indiju i Kinu i Rusiju za žito i pirinač, jer lobanja bez mozga je samo ukras za đavolje odaje

  6. Ako ti nemas nista pametniji da radis nego da dvaput dnevno zoves Srbiju da uvede sankcije Rusiji, ne znam sta je besmislenije, tvoja funkcija ili telo koje te je na istu postavilo? Nismo clanovi, nemamo privilegija, ali ni obaveze. I pojedi tu sargarepu kojom mases, dobra je za vid.

  7. Postoji li bilo šta pozitivno što nam nudi EU, osim budućnosti u mraku?!?

  8. Možeš dugo da blefiraš i laviraš. Ali jednom dođe vreme da se izjasniš: kauboj ili indijanac.?

  9. @Dusan
    Namlatio si se gluposti za sve pare. Kao kandidati imamo obaveze, ali imamo i privilegije. Ako nisi upoznat sa time, sto se uopste javljas? Propagandni bot, jel’?

  10. Niti hoće evropa a niti može da natera srbiju na nešto. Ali kao što vidimo može da traži da biramo šta ćemo i skime ćemo, od dve ponudjene varijante. E sad je došlo do toga da se bira, na šta ima srbija pravo.
    Treba dobro da se razmisli i da se odluči šta da se radi, jel kao što vidimo ne može više kao do sad.

  11. Ma može, neka uvedemo sankcije, neka skroz zaboravimo Rusiju, ali posle neka nam Borelj i Evropska Unija daju članstvo, kao i subvencije na život i namirnice jer čim se uvedu sankcije, litar skače na 300 i više dinara, a ostale potrepštine za život zajedno s gorivom.

  12. Кад еу испуни 100поглавља, а међу првим су враћање отетих територија и исплата штете начињене агресијама еу(под разним називима) од 1914 надаље.

  13. Borelj nemoze srbiji da bira prijatelje toje diktatura brutalna sa zasto su toliki lazljivci jedno pricaju a drugo rade ne demokratija koju mi zelimo.

  14. Pa u pravu je covek. Evropa nije neutralna. Ona je okupirana od neoliberala.

  15. Da li se taj isti covek i jednom recju izjasnio sta je bilo sa nasim glavama i nasom zemljom dok su nas bombardovali
    Hoce li sami sebi da sude

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.