Boris Tadić: Vučić je učestvovao u nasilnim demonstracijama

* Nisam "pobegao u Rumuniju", već otišao na hitan sastanak, vratio sam se istu noć i naložio da se aktivira PTJ * Eksperti, a ne političari, odredili su pitanje za Međunarodni sud u Hagu
Nekadašnji predsednik negira da je u vreme mitinga za Kosovo pobegao u Rumuniju

Ostavite komentar


  1. Хитан састанак са председником Румуније који координира активности држава …. Да ли неко може да замисли како Румунија координира некакве активности које се косе са политиком САД?!! У овако нешто тешко да може да поверује и неко ко мисли да је Тадић изузетно паметан и поштен човек. Тадић би, ако има бар мало части, морао коначно да призна ко га је послао у Румунију.

  2. Dobro je što Tadiċ skida rukavice u saopštavanju svoje političke pozicije. Vućić pokušava da politikantskom demagogijom,gde je vrlo uspešan, pridobije glasače,ali iz dana u dan postaje sve nervozniji,nasuprot snažnoj podršci EU i SAD-a. Opozicija je ,da prostite na izrazu,zapišana jučerašnjim monologom od strane autokrate. Očekijem dinamičan odgovor,poput Tadićevog. Vreme je.

  3. Vucicu se mogu zademfovati hiperaktivne usmene delatnosti samo navodjenjem argumenata kojima obiluje njegova slavna proslost i politikantska biografija.

  4. Borise, bravo i svaka čast. Nikada mi neće biti jasno zašto je elita (beli listići) umesto jednog umerenog, vaspitanog i jednostavno normalnog političara izabrala T. Nikolića, suštu suprotnost svemu tome. Borise, vrati se.

  5. Bravo Tadicu, konacno si skupio hrabrost, da mu saspes istinu i kazes mu ko je bio i sta je sada!

  6. Ovo je apsolutno PRAVA ISTINA, a Ameri treba da pritisnu VUCICA, jer je on taj koji je PALIO AMBASADE.

  7. Da je A.Vucic gadan …fakat je. Ali se on barem nije grlio, ljubio i oblizivao sa sirovim Dodiko iz susedne Bosne kao sto je to radio bivsi predsednik Tadic i njegovi crnogorski serdari iz DS -dok su bili na vlasti.

  8. opa, bata boto, kakav krasni i britki touchdown! eh, kad bi mu svaki dan ovako vucic cimao ego u kavezu…

  9. @Bodanceros, kad pre si zaboravio da se tvoj ljubljrni Vucic grli i ljubi sa Blerom Stederom i Klintonom. Tadic je bio duzan da zbog paljenja ambasada i rusenja i pljackanja u Knez Mihailivoj odmah uhapsi. Ali nije imao…, ajd““ da budem pristojan, hrabrosti. Tad je zbog 3 tone kokaina trebalo uhapsiti i Dacica. U politici nema neduznih i nevinih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.