Borko Stefanović: Javno kritikuju onog sa kim odlično sarađuju

* Marija Obradović: Davenport izlazi iz svojih okvira, to što radi nije njegov posao
AKTUELNO: Naprednjaci ponovo zaoštrili retoriku prema šefu misije EU u Srbiji Majklu Davenportu

Ostavite komentar


  1. Sacekajte da se oglasi premijer ili sazovite konferenciju za novinare i pitajte ga nek vam pojasni.

  2. Na tebe svi potpuno zaboravili pa resio da se javis naravno opet sa tvojim glupostima .

  3. Pa naravno da kritikuju Devenporta jer im se može, to se vidi da sa njim sarađuje idealno i da Denveport nema apsolutno nikakve dileme kada su demokrate i opozicija u pitanju, samo zaboravljaju jednu stvar da ih građani ne podržavaju već strani amabasadori koji imaju uticaja na Devenporta i EK. Građani znaju da opozicija neće još dugo biti u Parlamentu, jer se ponašaju kao stado ovaca.

  4. Borko Stefanovic je postavio interesanrnu tezu: Javno kritikuju onog sa kim odlicno saradjuju, pa se logicno postavlja pitanje da li je gospodin Davenport dobrovoljno pristao da bas on bude prostacki "imentovan" /"izasao iz okvira"/ a da svi ostali ambasadori /koji bi DOS-ovog kandidata za predsednika Srbije…/ budu samo NEKI, ili su za "imentovanje" gospodina Davenporta kao "zrtvu" u AV monolozima, izabrali /na nekoj sedeljci/ ostali ambasadori. Inace, Borko Stefanovic i Levica Srbije su buducnost Srbije /kad se "ispucaju" i potrose nesposobni, glupi i lazljivi politicari/.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.