Borko Stefanović: Odakle Popović Ivković stan od blizu 200 kvadrata?

Ostavite komentar


  1. Kriminal na vma iz godine u godinu se povecava, tako se budzet osteo da desetine miliona evra a OKG Ugljesa Jovicic, Miroslav Vukosavljevic, Dragan Dincic!

  2. Ona bar radi u policiju I ima primanja a od cega zivite vi kad nigde neradite deca vam se skoluju po Engleske I to zivite raskosno . Poslanici primaju plate I dnevnice a nikad nisu na sastancima dokle ce ovaj narod to da trpi treba za vas govnjive motke pa kad setate da se I osetite

  3. gospodza se udala za 20g starijeg muskarca tada iz SPS-a koji je i tad izgledao kao da ima 70 godina i to u vreme dok je on bio na vlasti,tako da valjda je zasluzila neku gajbu:)))))

  4. Evo nam jos jedne ptice, kavezi ce biti za godinu-dve biti sve puni i blond-lopina poput ove Tuzioci i sudije ce raditi u 2 smene, jelda, Vucko?

  5. Staro je pravilo da se poštenjem najviše hvale oni koji imaju najmanje razloga, tako i aktuelna vlast, njima su svi politički konkurenti lopovi, kriminalci i u najboljem slučaju strani plaćenici.
    Ova gospođa je prosečna bivša novinarka i sada portparolka MUP, a postoji dokaz crno na belo, da je sa platom 180 000 kupila stan koji vredi pola miliona €.
    Samo pretpostavljam kojim novcima raspolažu Vučić,Dačić, Stefanović i ostale vedete aktuelne vlasti, koja ima više afera, nego celi region.
    Na stranu, čime je ova dama zaslužila platu od 1500€ , pretpostavljam zato što dobro napada i vređa opozicionare.

  6. Kako, odakle joj pare?
    Pa svako ima ostarelu tetku s viškom keša! Neko u Kanadi, neko u Americi, a neko i u Srbiji!

  7. Da, većina policajaca mogu samo da ih sanjaju, ali neki iz MUPa ih ne sanjaju, nego se u njima bude svakog jutra, a Oklen im, ne znamo, a „ne znaju“ ni oni. Valjda će se jednog dana saznati OKLEN im to?

  8. Plata državnog sekretara 180,000 dinara?! SKANDALOZNO! Sve će to jadan narod pozlatiti.

  9. Lopovi su uvek najglasniji.
    Ova stan od pola miliona eura, Zorana rukavice „blumarin“ od 30 000 din što je mesečna plata većine u Srbiji, ili manje.
    Eeeeeej, pola miliona eura, ljudi!
    A muž profesor u penziji.

  10. Pitanje je sasvim legitimno. Sadasnja vlast je svojevremeno postavljala pitanja resavanja stambenog pitanja Djelica, Sutanovca, Dinkica i nekih drugih. Pa je reagovala Agencija, u nekim slucajevima tuzilastvo i sudovi. U slucaju Vulina takve reakcije izostaju. Sinisa mali je platio 200.000 da mu se ne proverava poreklo imovine. Hoce li se oglasiti Sikimic, bilo ko? Svi su isti?

    1. Dragane,prvo idi na opismenjavanje,pa kad budeš naučio da koristiš vise od jednog paketa uzmi govnjivu moraju.Ali za početak prvo s njom udari sebe.

    1. Ma razvijala je kore za burek kod privatnog pekara i to noću. Znači sve je u redu.

  11. Lovu joj je pozajmila tetka iz Gvineje Bisao, države koja nije priznala Kosovo (možda i jeste priznala, al’ za ovu zajebanciju nije ji bitno).

  12. Dosta je bilo vala bas. Samo ti cuti i vrati se odakle si dosao. Dosta je bilo da slusamo tvoje gluposti.. Istina..

  13. A odakle tebi onoliko stanova hajd objasni. I odakle vama novac za skolovanje vase dece po inostranstvu..

  14. Ne mogu da verujem da vi ovo postavljate kao pitanje…ko vam je to naložio ili savetovao? Zar i vi da postanete „a la pijaca“ političar?
    To je pod 1. A pod 2 je hoćete da vam mi svi sad iznabrajamo stanove po kugli zemaljskoj čiji su vlasnici naši političari i funkcioneri? 3. Samo 1 stan? 4. Pored svih problema koje muče ovaj izmaltretirani narod, vi kao temu postavljate pitanje stana 1 žene?!
    Podsećate me na odlično naučenog djaka koji stalno dobijao 1 i 2 jer jer je prepisivao od budale do sebe.

  15. Do kuce vodila vremensku prognozu a sad državni sekretar u mup u. Pa to bre nema ni u Etiopiji. Muz Bane,stara komunista je progutao. Sve to pohapsiti

    1. Da se ispravim. Do juce vodila vremensku prognozu,sad državni sekretar MUP-a,to teško da ima i u Etiopiji Ugandi ali u Srbiji ima. Muz stara komunjara Ivković je progurao na to mesto,umesto da tu bude neki bezbednjak za završenim slikama ono voditeljka vremenske prognoze. LUSTRACIJA SAMO. Svima koji su se bavili politikom od slobe do ove SNS sekte zabraniti da se dozivotno bave politikom i budu na funkciji nekoj. Oterati tu bagru na biro i na javne radove

      1. Pa tad je najavila, da će jednog dana da vedri i oblači, baš ovih dana i meseci, ali oduvaće i nju neka košava, kad dođe vreme, Hrkalovićku već jeste, mogla bi i ova da se pripremi, nikad se ne zna!

  16. Zato sto se Bilja bori protiv takvih kao Djilas koni su 619mil e zgrnuli na stetu gradjana i drzave

  17. Stefanović polazi od sebe i misli da ako on ništa nije stvorio poštenim radom nisu ni drugi, a što je najgore izneo je još jednu notornu laž o Biljani Popović Ivković.

  18. Borko ko se tebe još seća. vidiš i ja te se setim posle dva dana, zato što sam preživeo tvoja nedela.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.