Boško Obradović protiv ponavljanja izbora u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Shvatio da niko od njegovih nece za njega glasati posle izdaje,isto ceka Milicu,Milosa.Prodali ste se,maske pale odmah posle izbora!

  2. Pričijte vi šta hoćete o njemu ali ovo je jedna normalna izjava koja se drži procedura i zakona, ako smo već učestvovali na izborima.
    Ovo što pričaju, Đilas i Tadić kao pregovaranje na pijaci i ignorisanje zakonskih procedura kao i volje građana.

  3. Kaze Bosko koji sedi i pije kafu na splavu sa AV 2019. Vuk Brankovic modernog doba

  4. Odakle ovom da je opozicija dobila izbore a sam kaže ni ovi izbori još nisu završeni.On bi hajduciju u BG.A nik9 mu nije rekao da je njegov koalicioni partner Zika napustio pregovore i ne pristaje na saradnju sa Djilasom.

  5. Tvoj Zika Gojkovic kaze da nije opozicija. Beograd je lokalna vlast i tu ne mora biti politickih istomisljenika, a da se pri tome mogu dogovarati za dobrobit gradjana.

  6. Kakavbezveznjak. Lik iz Čačka će da odlučuje o Bg. To je kao u NS gde bosanci i slični održavaju Vučevića i bulumentu, za sada, na vlast.

  7. Gospodine VladaN … Nisam glasala za Boška Obradovića… ali je ružno da određujete ko je odakle…. i ko određuje… U Beogradu žive ljudi sa raznih strana…. Šta je to definicija Beograđanina…volela bih da znam… I u Kaluđerici, VML, MML.. i ostalim perifernim opštinama žive Beograđani već po 3-4 generacije…. i ne daj Bože da nam oni uređuju Beograd.. Živim na jednoj od tih lokacija 10 godina…. zbog prirode i šume koja je u blizini… Očigledno je da ne postoji sloga… Nije džabe ono „Ne daj Bože da se SRbi slože“ .. N e daje BOg to tako lako izgleda…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.