Boško Obradović protiv ponavljanja izbora u Beogradu 1Foto: BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIĆ/MO

Lider Dveri i Patriotskog bloka Boško Obradović protiv je ponavljanja izbora u Beogradu.

On je to napisao na svom Tviter nalogu.

 

„Kakvo ponavljanje izbora u Beogradu kad ni ovi izbori još uvek nisu gotovi i ne zna se na koliko biračkih mesta se ponavljaju. Tek nas čeka odluka gradske izborne komisije po tom pitanju i ponovljeno glasanje od koga zavise konačni izborni rezultati. AV je izgubio BG i nema ponavljanja“, naveo je on u jednom od svojih tvitova.

Kako je dodao, iako zna da je neprijatno to što će reći, neko to mora.

„Znam da je ovo što ću reći neprijatno, ali to neko mora da kaže: niko više nema monopol u opoziciji da govori u ime svih nas, pa ni Dragan Đilas. A posebno niko nema saglasnost da pregovara sa Vučićem. Prošlo je vreme dvopartizma i dueta Vučić-Đilas. Sada se pita Patriotski blok“, napisao je Obradović.

I ponovio svoju tezu o prelaznoj gradskoj vlasti.

„SNS i SPS su izgubili većinu u Beogradu. Opozicija treba da formira prelaznu gradsku vlast, oročenu na dve godine, sa zadatkom da se zaustavi Vesićev lopovluk, saobraćajni i urbanistički haos i uvede red. To dugujemo Beograđanima koji su smenili Vesićev koruptivni režim“, napisao je Obradović.

Podsetimo, lider SSP i jedan od lidera koaliciej Ujedinjeni za pobedu Beograda, Dragan Đilas, ostavio je kao prihvatljivu mogućnost ponavljanja izbora u celom Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari