Bratstvo manastira Visoki Dečani oglasilo se o pisanju Kohe da je slavna crkva u Prizrenu izgrađena na „dardanskom svetilištu“

Ostavite komentar


  1. Ne bi bilo loše da uz ovaj tekst , u kračim crtamama saznamo nešto više na šta je portal Koha bazirala svoje navode o poreklu crkve u Prizrenu.

  2. Milan Protic Kaze: nemojte traziti crkve i manastire tamo gde oh nemamo.decane,Pecka partrihasija u orginalnim slikama si puno albanaca Koji nise svoje narodne nosnje i Koji cuvaju srpske,odnosno svoje crkve i manastire. Protic, istoricar i viheni srpski diplomata Kaze da si srpski manastiri i crkve su u Severnoj Makedonija.

  3. Новостворене државе без икаквог темеља у културном наслеђу морају да грабе туђе како би доказале своје вековно постојање.

  4. @Gona, Imre

    Drzite se vi „spomenika“ Klintonu i Busu, to je jedino sta je vase na Kosovu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.