Briselski Euraktiv: Vučić u medijima kritiku EU pokrio pričom o infrastrukturi

Ostavite komentar


  1. Pa sad, nisam baš siguran ko ovde „iskrivljuje poruku“…

    Šta je važnije, gde treba da je akcenat: to što ćemo da dobijemo 700 miliona na poklon da posle 200 godina uredimo najbitniju prugu u državi, ili ritualno spominjanje „ubrzanja reformi a posebno vladavine prava i medijskih sloboda“ koje se ponavljaju ama svaki bogovetni dan?

    1. Hm… A ja nisam bas siguran da svojim komentarom imas dobre namere.
      Kad bi se sprovodile reforme vladavine prava i medoijskih sloboda, ne bi se spominjale „svaki bogovetni dan“. Dok ne vidimo ishod za bar 60% bezbrojnih afera koje su tvoji puleni naprdnjaci u mafijaskom stilu izveli svih ovih godina, sto rade i danas,, ponavljace se svaki bogovetni dan i ubuduce.

  2. Da,moglo bi se reci,tuga.Ali neka je zadrze momci amateri u politici,treba sebi nesto priznati i pokusati se izvuci iz sve opasnije situacije.

  3. Ne znam na osnovu čega i kojeg podatka a pogotovu tih ,,neimenovanih izvora,, se došlo do toga da se prikriva nezadovoljstvo EU po pitanju ljudskih prava i sloboda.I Borelj i Ursula Fon Der Lajen su na konferenciji za novinare izrazili zadovoljstvo razgovorima sa predsednikom Vučićem ,barem oni iz EU ne kriju teme.

  4. Tuga je sto Srbija nema nekakvu ili bolje reci kakvu takvu ozbiljnu opoziciju i jos na tu tugu ide tuga jer to vide i ovi nazovi likovi iz EU tako da se moze reci da je u pitanju multiple tuga kad smo mi u igri. Vest da ce Srbija dobiti stotine miliona evra u grantovima,da ce se vec jednom dovrsiti i modrnizovati juzna pruga je i tekako vest a kada jos neki nazovi neimenovani izvor to krene da okrece na temu sloboda i prava obican svet samo odmahne rukom. E to je dragi moj tuga ali to je opoziciona tuga jer da sutra dobiju na upravljanje RTS i to 24/7 tesko da bi ovako razjedinjeni,prepotentni i iskompleksirani(jedni prema drugima) i rasporedjeni u 10 kolona uopste prisli skupstini a kamoli osvojili vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.