Britanski premijer će izvršiti pritisak na Srbiju da se oni koji stoje iza napada na kosovske policajce suoče sa pravdom

Ostavite komentar


  1. Сад ће да нам соли памет!?Ако дозволимо да нам такви соле памет – биће и похован ! Онда да га видим(о) – кад грбачу на леђима!

  2. Srbija će izvršiti pritisak da se oni koji su učestvovali u rušenju Severnog toka 2, privedu pravdi.

  3. Zašto taj britanski premijer ne poštuje celovitost države srbije zašto podržava albanske teroriste koji su presvučeni u kurtijevu policiju koja teroriše nedužne srbe na kosovu i metohiji.Za božje čudo Engleske vlasti su proglasile te albanske secesijoniste za teroriste danas ista engleska vlast ponižava suverenu srbiju otima njenu teritoriju da bi nagradila albanske teroriste sa nepostojećom državom na suverenom teritoriju srbije.Srbija nikad neće priznati nasilno menjanjebgranica suverene srbije kosovo je po rezoluciji 1244 a i pre rezolucije 1244 bilo jedinstveni teritori suverene srbije i to ne mogu opovrgnuti ni amerikanci ni englezi pa ni sve članice nato pakta koje su učestvovale u agresiji na srbiju danas iste krše međunarodno pravo i povelju UNa i otimaju suvereni teritorij srbije i na njemu na silu hoće da stvore nepostojeću državu za kurtijeve teroriste.Svetski kriminal i zločin brez presedana.Tako ja gledam sliku engleskog nasilja nad državom srbijom i srpskim narodom u cjelini

  4. Mi ćemo posvećeno da podržavamo egzodus vaših sunarodnika, najugroženije manjine na tlu Evrope u 21 veku, a mi ćemo zauzvrat od vas da tražimo zaustavljanje migranata, nesrećnika kojima je i sam pripadao, ..zaboravio.
    Koliko zamena teza i nonsensa u jednoj kratkoj izjavi. Neverovatno.

  5. А, за убиство деце, за убиства жеталаца, за пуцњаву на недужне цивиле, за пребијање Срба, за паљење кућа повратника, ником ништа???

  6. AKO SE DRZIS PRAVDE I ZAKONA ONDA MOMCINO ZAPAMTI KOSOVO JE SRBIJA.KOME ZAKON LEZI U TOPUZU TRAGOVI MU ZLOBOM SMRDE.ZIVELA SRBIJA.

  7. Ali prvo da Kurti i tzv. R. Kosovo odgovaraju za svaki napad na goloruki srpski narod!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.