Brnabić: Ako treba, razgovaraću i s Haradinajem

Ostavite komentar


  1. Pa ako je vas zadatak da obavljate tzv donje poslove za Vucica onda dajte razgovarajte tamo gde je on vec zaprzio corbu. Muka je to jedna, znam, razumem vas ali ipak imam izvestan transfer gadjenja.

  2. SVI,,KONCENTRIČNI KRUGOVI,, SU VEĆ,,SREĆNO,ZAVRŠENI I NA POSLEDNJIM ,,KAPILARNIM LENIJAMA, NJEGOVE,,JEVANĐELIJKE ,,ZAKLETVE A OSVEŽENJE,, BRNABIĆKA JOŠ NIJE,SAZNALA DA SE RAZGOVORI VODE ISKLJUČIVO NA ISTOM NIVOJU,ILI IMA,,KOMPROMISNO,,REŠENJA BAŠ,,SLUČAJNO,, PO DIKTATU,,,KADROVIKA,JOILI NEBINIDOŠLA NA TO, ZAVIDNO RADNO MESTO,,POSLE LIČNOG, PRISTANKA DA DELI PREMIJRSTVO NA TRI,DELA,S KOFERČETOM I BAJČETINSKIM,GUBERNATOROM,.ISTO KAO KOD,FRAU MERKEL,JEL,DA,AL,ZAMALO,,.BEŠE LIFRAUMMERKEL,IZAŠLA JAVNO NA DUSEL,S NEISTOMIŠLJHENIKOM ANJEN,,EKSKLUZIVAC,, ,,POBEDIO,,VEĆU,PARLMENTU SVE ,KOJIGA PMATE DOK JE BIO,,SAMO,, ZAKLETI NEPRIJSTELJ SVEGA ŠTO I LIČI NA,,SUPROSTAVLJANJE NJEGOVOJ,,PREUZVIŠENOJ,MISIJI,,I VIZIJI,,,IZ ,,GODINA,SNALAŽLJIVIH,,,MU SABORACA,,.IZ 90 TIH Koje i DANAS ,,PONOSNO,, NAZIVA,,SVOJIMA,,.,,ELITA MU JE ZA KONKURISANJE KIM DŽONGU A NE EU,PO SVIM,,USVOJENIM,PLATFORMAMA,,,SREĆOM ,PO NACIJU,,I SVE GENERACIJE KOJE SU SE OPET ZA NAUVEK SPREMILE, ZA DIJASPORU,UZINAT ,, JEVANĐELISTI,,.I,Z,ABORAVLJENIM,, PO,,UBEĐENJU,,MU,,MINULIM RADOVIMA,,.,,SAMO korpus dijasporaca,,mrsomuda,,odlaze o svom kruvu i,ruvu,a ne,,karavanskim,,napreDno orgnizovanim,,obožavaocima iz nacionalnog,,ćupa,..,,Kreacistički,konfabulistički,,mentalitetno,harizmatični,stav,,REACIONAISTIČKI,KONFABONLY U STRADIJI,SADAŠNJEG ,,ZLATNOG DOBA,,..

  3. Ispade niko nije niti ce razovarati sa covekom koga ste izabrali za Premijera Kosova. On je podrsku dobio od od tajkunske druzine iz Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini? 8

Kako je socijalistkinja kritikovala opoziciju u Skupštini?

Šefica poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije (SPS) Snežana Paunović kritikovala je danas opoziciju, ali i vlasti pre 2012. godine i istakla da u ekspozeu mandatara za sastav Vlade Srbije Miloša Vučevića nema ničega što bi neko mogao da kritikuje, pa je kritikovan on lično.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.