Brnabić: Bez komentara o Karadžiću

Ostavite komentar


  1. Sta ima Brnabic da komentarise presudu ratnom zlocincu Karadzicu. Sud u Hagu je rekao svoje. Za „fokusiranost na buducnost“ treba resiti probleme sadasnjosti kao i one iz proslosti a to je nemoguce sa politicarima u Bgd i Srbiji cije delovanje i ponasanje je blize XIX-tom nego XXI veku. Za budicnost da i ne pricamo.

    1. Pa ona negira da je bilo genocida u Srebrenici a ovaj glavonja je osudjen na dozivotnu za genocid. Ljudi bi voleli da znaju sta ova misli kada te neki sud osudi za nesto sta ti verujes da se nije desilo

  2. Ako nećete da se „osvrćete na prošlost i želite da se fikusirate na budućnost“ zašto onda s’ vremena na vreme,redovno, pominjete Jasenovac,“Bljesak“,“Oluju“,NATO bombardovanje,“Žutu kuću“…? A i Srbija je,zajedno sa CG, imala istorijski“impresivne“ momente koji se ne uče u srpskim školama!

  3. Koje mracne sile vladaju ovom zemljom kad premijer nema muda da se izjasni o ratnom zlocincu Radovanu Karadzicu. Ciji smo mi taoci i dokle? Ona prica o buducnosti, nema buducnosti dok se ne rascisti proslost.

    1. Veliki problem za Srbiju je još uvek ta prošlost od koje političari ubiraju samo ono što može da im pomogne… a ne ono što je važno za naciju, a to je da se ogradi od pojedinaca javno bez straha dali će pasti koji glas manje.

      Ali radi za čoveka koji je osnovao Bulevar Ratka Mladića. Šta više reći

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.