Rasprava Brnabić i Tepić: Brnabić poslednja koja bi trebalo da govori o strankama, Tepić je šampion u preletanju

Ostavite komentar


  1. Cekaj . . . cekaj . . . zar “ narodni poslanik “ Brnacic nije vise “ tehnicki premijer “ bas u ovom zlom vremenu napetosti i frke sa komsijama ( od “ Acine privatne posete “ preko Acine najave Oluje na KIM – u ili prave Oluje 95 ) . . . ako nije onda kada se seli iz “ Jovanjkine vile “ na Dedinju . . .

  2. Joj, ljudi, Vujakliju. ,,Amorfnih“ stanja?!? Pa da li će ta osoba ikad izgovoriti smislenu rečenicu i upotrebiti reč u ispravnom značenju?!?

  3. Naravno da Brnabić neće odgovoriti na pitanja o bratu i bratiji. Nije ni bitno da odgovori, kad ne odgovori i to je odgovor. Prevedite joj ako ovo čita pa ne razme kako da razume.

  4. „…uvek sam bila dosledna opzicionom radu…“
    Jel i kada ste „sedeli“ u vladi Vojvodine?

  5. Vucic i njegovi opljackali Srbiju do bola to ce vidjet narod kao i poslije Milosevica

  6. Pa ti si ovde dodjos i nikada ti nije smetalo da ides uz vetar , i sama kazes da si bila u opoziciji pa idi tamo gde mislis da ces biti neko, e pa takvo mesto za tebe nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.