Brnabić: Izolacija ne vodi prosperitetu

Ostavite komentar


  1. Zašto ne kažete istinu. Dogovorili ste sve. Puštena preregistracija, sad će oni da zabrane tablice. Dogovorena integracija institucija, zabranice dinar. A neće niko da umre zbog srpskog brašna i voća kao što nisu ni slovenci za koje smo pričali.

    1. Direktno u centar, ona kaze da “ dosledna politika „pružene ruke“ i nemešanje u unutrašnje stvari drugih država napravila je od Kine velikog prijatelja i partnera Srbije i svih drugih država „koje dele tu vrstu dobronamernog odnosa prema svetu“. A ceo vreme ona i onaj mali Milosevic radi protiv jedne drzave koja je priznata od najvece ili najsnazniji drzava sveta da radi protiv njih i da lupa svugde nesto sto nije istina. Da pitam nju kako je to moguce da jedno mesto kao sto je Kosovo i „nije drzava“ da stavlja taksu od 100% i druge stvari koje ce da dolaze u red ako nije Kosovo Drzava kako moze da to uradi? Recite svom narodu istinu, zasto se izgubili Kosovo i sto vam treba Kosovo ako ona hoce milom da bude deo Srbije? Sto cete raditit kad Primijerka bude Albanka ili Albanac, imacete 2 miliona glasaca plus druge manjine ce da glasaju da dobiju vise prava to znaci da cete imati vise od 2 miliona glasaca, imacete nekog generala koji je Albanac, drugi jezik ce da vam bude Albanski..itd. Zasto ne kazete istinu svom narodu u to se cudim! Ali mene neces nista da mi naredjujes nikada.

  2. iza KIM, izolujete nas vi koji stopirate reformu pravosuđa, policije, zdravstva, prosvete, koji nas držite u medijskom mraku, čuvate svoje drugare koji nezakonito grade hotele i restorane u parkovima prirode, uništavaju biljni i životinjski svet derivacionim MHE, fušerajski organiziuju posalove izgradnje i održavanja auto puteva, fušerišu sa izgradnjom i održavanjem elektro mreže, izvlačite nam pare kroz nepotrebna preduzeća za Bahatovića i ako smo daleko od izgradnje nove gasovodne mreže…Izolcija ne vodi prosperitetu, tačno je, ali za sada ne postoji način da vas nateramo da pokrenete reforme. Mene je stid kada čujem da ministar vojni se uvali nekoj jedinici tokom vežbe, a vi takvog ministra koji vojsku služio nije, pa sada sanja svoj dečački san, držite na čelu ministarstva da ne bile sprovedene reforme. Stidim se i Mihajlovićkine bahatosti, ali to je u redu, nisam premijer i nisam operisana od stida i srama, niti sam spremna svoje propuste i nerad da prišijem drugima, a onda se krijem iza priče o KIM i ako svaka priča imaj svoj tok i nema preplitanja.

  3. Primijetio Brnabic , uskoro ce sljedeći jos sankcija iz kosovske strane ali , sankcije koje ce vam uvesti naši saveznici Srbija nece moći da podnosi . To je to
    “ Tražili ste , gledajte “
    ti si premijerko vrlo mlada pa se toga ne sećaš

  4. VI PRAVITE HUMOR!
    HUMANITARNA KATASTROFA ?
    VI NE ZNATE STA JE HUMANITARNA KATASTROFA POSTO NE ZNATE EVO DA TI KAZEM :
    HUMANITARNA KATASTROFA JE KAD IZBACIS SA POSLA 150 HILADA LJUDI I OSTAVIS BEZ IKAKVE PRIHODA 900 HILADA LJUDI;

    KADA SKOLE SE ZATVARAJU I NASA DEJECA UCE PO KUCAMA I PROFESORI SE NE PLACAJU PO 9 MJESECI ;KAD SE ZATVARJU BOLNICE I ALBANCIMA SE NEOMOGUCI PREGLEDI PO ETNICKIM BAZI.

    KAD ISTERATE SA SNOVE 100 PRODICA;KADA 100 SELA ISTERATE SA KUCA BEZ ISTA OSNOVNI NAMERNICA ZA ZIVOT;KADA ISTERATE 400 HILADA LJUDIIZ SVOJI OGNJISTA MANJE OD 3 MJESECAI GDE SE ISTERAJU BEZ VODE I SANITARNA SRESTVA;

    KADA ISTERETE OKO 1 MILON STANOVNIKA I OSTAVLATEI BLACKIM BLATO U JAZHINICI I KUKS;
    KADA VISE OD 100 HILJEDE KUCA PLACKATE I ZAPALITE I OTAVLATE LJUDE BEZ IJEDNE STVARI;
    VI LAZ IMATE U KRVI . NE PIJE VAM VODU VISE, ZATO STO STE LAZOVI OVO I SAMI STE PRIZNALI,VI SE SA LAZIMA DRZITE;

  5. Slatka Eni, izolacija upravo doprinosu prosperitetu. Pozdrav iz prosperitetnog Johanezburga.

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.