Brnabić: Još nije vreme za odgovor Srbije na kosovsku platformu

Ostavite komentar


  1. Kažeš premijerko:“još nije vreme za odgovor Srbije…“ Ako nije vreme za odgovor Prištini (mada je i to pogrešno) kada je vreme da Beograd/Vučic da svoju Platformu o nastavku dijaloga? Očito je da ti premijerko, niti se šta pitaš, niti o bilo čemu odlučuješ, čim to nisi ni spomenula.Tvoju poziciju je protivustavno uzurpirao PRVOROĐENI, a zarad opstanka na funkciji, cutiš i vredno izvršavaš naloge svog voljenog predsednika. Jadna si u svojim izlaganjima, a i nije ti džabe dat nadimak „FIKUS“!

  2. Ocigledno da vam ‘jos nije vreme’ (a nikada nece ni biti) da radite ono sto vam je opis radnog mesta, i za cega vas je narod izabrao?
    Nije u Srbiji na izborima pobedio ni Brisel, ni EU, ni ‘medjunarodni akteri’.
    Nego, Vi!!!
    Ako nemate pojma sta da radite, necete da se bavite nacionalnom politikom i sebe smatrate lutkarskim pozoristem i kolonijalnim namesnicima Zapada u Srbiji, onda dajte ostavke, sklonite se sa vlasti i dovedite mogerinijevu, merkelovu i amerikance da potpisu priznanje siptarske drzave u vase ime.

    1. Nije nju Velizare čak ni narod izabrao, nju je lično PRVOROĐENI postavio na to mesto! Čak su i mnogi funkcioneri SNS-a bili protiv njenog postavljenja za premijera Srbije. Ipak, ti isti su NSRS glasali za nju, jer poslaničko mesto i privilegije koje idu uz to, nadvladale su čast i obraz! Živ bio Velizare!

      1. Postavila je nju na vlast direktno Bilderbeška grupa a ovaj naš nemušti to ćutke prihvatio kao svoj izbor misleći da će imati koristi od njih, ali avaj i šiptari imaju tamo svoje ljude i opet smo džaba krečili, a ženoložnica nam ostala u amanet da zagađuje javni prostor sve za familiju od koje je debelo plaćena.

  3. Čekaju da se završi unutrašnji dijalog. Osim zamlaćivanja ništa ne znaju.

  4. svi polako idemo ka cosku ako se nesto ne uradi konstruktivno svi polovimo ka katastrofi nadamo se da do toga nece doci

  5. nije vreme za odgovor srbije a ja sam već čuo stav i dačića i vulina i stefanovića i..naravno av pa i vaš. zar to nije stav srbije. ukoliko nije vreme za stav srbije onda je KRAJNJE VREME ZA VAS ODLAZAK SA VLASTI. problem i srbije ne možete vi da rešite jer su to ozbilkni problemi a takvi nacionalni problemi ne mogu da reše nacionalisti i političari koji su opterećeni svoj o prosloscu

  6. A šta bi sa srpskom „platformom,rezolucijom,aneksom,proklamacijom,unutrašnjim dijalogom“…u vezi Kosova? Tu problema nema?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.