Brnabić: Junajted grupa je Telekomu naložila da isključi sve kanale

Ostavite komentar


  1. Zna li ovaj fikus šta govori, ili to govori iz svog ugla u kome ugovori nisu važni i da svako kome je istekao ugovor može nesmetano i dalje da radi ne plaćajući nikom ništa. Mogu li fantomske firme kao Super Nova da sklapaju ugovore kad nisu u registru. Ozbiljne kompanije su navikle ozbiljno da posluju a ne kao Srpske kompanije koje posluju po političkoj liniji.

  2. Ako imamo u vidu da je N1 nastala po ugledu na americki CNN onda nam je to dovoljno da zakljucimo kakve su sve lazi spremni da palsiraju…srpski narod se vec uverio u sve njihove plasirane lazne vesti…

    1. 🙂 Posto ima na desetine televizija koje plasiraju istinu i samo istinu, zasto vam smeta ova jedna koja kako kazete plasira samo lazi, a Srpski narod vec to zna. Pa ne podcenjujte narod, otkrice on ko laze a ko govori istinu.

  3. Pogledajte dobro to lice sa slike, pogledajte još bolje to lice, pogledajte jako dobro to lice… jeste li, pogledali, jeste, eee pa slika govori više od hiljadu reči!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.