Brnabić: Moguć istorijski dogovor Srba i Albanaca, ne bih potpisala nezavisnost Kosova

Ostavite komentar


  1. Do sada se pricalo o nekim kompromisnim resenjima, pa razmeni teritorija, a sada se pominje priznanje koje gospodja Brnabic ne bi potpisala, ali se prica o mogucem istorijskom dogovoru Srba i Albanaca, hm, hajde neka ostane za sada ovako ali i ako nisam baba Vanga u glavi mi malo zamuceno resenje ali se nazire, da ne prejudiciram stvari, bice kako se odluci na nekom nivou. Ziveli

  2. Pa potpisivanje su već odavno obavili Vučić i Dačić, a predpotpis zajedno su isli da stave jos ’99. Sloba i gle čuda opet Vučić. Ali oni naravno imaju priču za ovaj zatupljeni narod koji se ne seća ni kad je ustao danas, a ne nečega od pre nedelju dana ili deceniju ranije…

  3. Vučić je čovek sa vizijom,prvo je imao viziju kako da napuni svoje džepove i svojih pajtaša,sada ima viziju kako da pobegne sa tim punim džepovima a da ne odgovara za sve svoje prljave poslove.

  4. Citat: Brnabić: Moguć istorijski dogovor Srba i Albanaca, ne bih potpisala nezavisnost Kosova
    Komentar: Bas sam radoznao. Kakav je taj „istoriski dogovor Srba i Albanaca“

  5. Zasto Albanci ne traže posao u Sloveniji i Hrvatskoj?
    Necu Mini Sengen,neci avinsko povezivanje sa Turskom.
    Hoću u Evropi!
    Ko nas pita ,bilo sta.?

  6. Kako to ona kaze da nije htela podpisati.Pa zar se ona pita ili narod.Narod u ovoj zemlji nista se ne pita ,samo bleji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.