Brnabić: Oni koji protestuju protiv Rio Tinta, doveli su ga u Srbiju dok su bili na vlasti

Ostavite komentar


  1. Evo ja sam protiv Rio Tinta. I nisam ga ja doveo u Srbiju jer nisam bio na vlasti jer se politikom ne bavim. I šta ćemo sad? Koja sam ja onda kategorija? A da je eksploatacija litijuma dobra po okolinu, pa valjda bi ga zbog profita vadili i u EU, Americi (koja ima 4 rezerve u svetu), Kanadi…. Vade ga u Latinskoj Americi i u Australiji. I važno je kojom tehnologijom se vadi. Nešto sumnjam da bi Rio Tinto koristio skupe koliko toliko čiste tehnologije. Mi smo mala zemlja i nemamo tu raskoš da uništimo poljoprivredno zemljište koje treba da nas hrani.

  2. Nisi ga oni doveli oni su mu dali pravo da ispita da li ima iridijuma a ova vlast mu je dozvolila da taj iridijum eksploatiše.To je istna.

  3. Čuj nasledili, pa ako i jeste, budite pametniji…. Pa stopirajte.
    Stalno zamena teza,hocemo čistu, ne zagadjenu Srbiju, za našu decu!!!!

  4. Um caruje.
    Premijerka nije hemijski inzenjer pa je njoj sve novo. Ne moraš da znas od cega su presvlake sedišta fijata 500L da bi znao kako radi motor, koje gorivo trosi i sta izbacuje iz auspuha

  5. Bu… O nismo mi građani doveli rio tinto nego predhodna vlast i bagra ista kao i vi danas. Taj rio tinto će vam doći glave na njemu ćete pasti i na robije završiti mislim na o e sto prezive

  6. S jedne strane se propagira strategija za rađanje, a sa druge strategija za trovanje i uništavanje budućnosti tih koji tek treba da se rode. Mi rezervnu zemlju nemamo!

  7. Brnabićka informeriše javnost:
    „Oni koji protestuju protiv Rio Tinta, doveli su ga u Srbiju dok su bili na vlasti“
    Ta „oni“ su „sve naopako radili,“ svaki dan pričate, pa daj konačno uradite suprotno, ako su ih „oni doveli“ vi ih oterajte, gde je tu problem?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.