Brnabić: Na protestu ništa nije spontano

Ostavite komentar


  1. Ne Ana, ne smeš da otkrivaš da ste se baš potrudili da organizujete huligane. To treba da ostane tajna

    1. Nervira me što se uvek iznenadim zbog količine gluposti, koju je u stanju da izgovori ova iritantna kreatura.

    1. I vaši su došli na vlast organizovanim demonstracija.a , sedenjem na stirkporu , štrajkom glađu …Podrškom zapada , jer Tadić nije hteo da prizna Kosovo (sastanak beše u pariskom Ricu?) .

  2. Drago mi je sto je Ana Brnabic na TV Prva izjavila da je srecna sto su protesti veceras mirni.A svi oni koji pametno razmisljaju bi bili srecniji da funkciju koju ona obavlja,obavlja neko ko bi je daleko bolje obavljao od nje.Ona definitivno ,posto pametno razmisljamo,nije Premijerka svih nas, jer je pokazala da je zbog udobne fotelje i funkcije postala lutka na koncu njenog kako ga ona naziva sefa i iz licnog interesa odlucila da
    ne bude Premijerka celog naroda drzave Srbije nego se stavila samo na stranu stranke ciji je nedavno njenom velikom zeljom postala clanica.Osoba koja nije Premijerka celog naroda drzave Srbije ne zasluzuje tako vaznu funkciju za narod Srbije.

  3. Kad jednog dana bude zavrsila u zatvoru sigurno ima da je stave sa muskarcinama

  4. Pogledajte samo samo prvu recenicu u zadnjem pasusu. Premijerka koja jos uvek nije naucila jednu prosto prosirenu recenicu da satavi. Boze moj sta vise reci o njoj a da ti ne bude muka.

  5. A najgori ste faktor vi, doveli ste naše policajce i onda ste nahuškali vaše huligane na njih, sram vas bilo. Policijo probudi se i stani na stranu naroda, ne dozvoli bagri da Vas majmunišu…

  6. kako moze premijerka da sudi da li je nesto spontano ili ne kada ona ne zna sta to znaci. za nju je spontano kada je vucic pusti sa lanca i skine joj brnjicu da moze da zalaje av av av.

  7. Ako ništa drugo u Beogradu su na ulicama bili beograđani kao i u svakom drugom gradu. Na vaše cirkisne predstave dolazite sa sendvič turistima koji većina ne mogu te sendviče ni da pojedu onako krezubi. Ali kad isti čuju da postoji zubar sve ima da se okrene ahaha

  8. A šta bi tebe, ženo, usrećilo, da je spontan ili da je organizovan? Huljo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.