Vlada Srbije ne planira zabranu kretanja zbog korona virusa

Premijerka Ana Brnabić izjavila na TV Pink

Ostavite komentar


  1. Kako se moze fino razgovarati sa narodom, apelujem, apelujte malo i na krizni stab, ako ne prekinu da vrte bubanj sa izvlacenjem zarazenih i obustave na prolece da se vrati narod u normalne tokove nece postovati ni ovi sto nose, jer 90 posto nose od ovih sto nose iz nekog postovanja… tako apelujte malo na savozvani krizni stab, krizni je i pravo ime, izaziva krizu

  2. Pod pojmom „trenutno“ Ana se ogranicila na emisiju. Danas je novi dan, dan za nove odluke.. ima vremena, uvesce zatvaranje..

    Na ovaj nacin nas pripremaju na „kucni pritvor“…

  3. Ljudi jesu odgovorni, ali vlada nije. Pod hitno treba zatvoriti granice jer nas pune virusima. Tako se nasa odgovornost ismejava . U svim okolnim „drzavama“ virus hara a nasa vlast umesto da nas zastiti, drzi ulaz u srbiju na izvolte. Hitno uvesti rad sa pola zaposlenih, kafane i prodavnice moraju da rade na salterima, bez zatvaranja. Skole na online, sa konsultacijama, pod svim merama zastite. Pocnite vec jednom da uzimate briseve iz autobusa, sa vrata, sa bankomata. Mnogi misle ds natim mestima i nema virusa. Ne vrse se nikakve dezinfekcije javnih lokacija. Kao da je cilj samo vakcinacija, da se svetskim globalistima ucini usluga.

    1. Ovo je ključna rečenica:
      „Kao da je cilj samo vakcinacija, da se svetskim globalistima učini usluga.“
      Sav ostali tekst je tirada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.