Brnabić o naslovnoj strani Danasa: Vređanje građana je uređivačka politika lista

Ostavite komentar


  1. „…a mogla je da postigne slične rezultate sa dve milijarde evra manje.“
    Au, ala ste pamentni.

  2. Pa upravo ti koji pišu sve to i vređaju građane su prvi u redovima kada se deli neka vrsta državne pomoći!

  3. Realno, stavljanjem ovakve naslovne strane, ponizili ste čak i sopstvene čitaoce

  4. Mene vređa što su nas naprednjaci doveli u takvu bedu da mi je litar ulja kao kilogram zlata. Rmbam za 20 000, a ona mi ovde naklapa o nekakvom najvećem rastu u regionu i zlatnom dobu. Toliki smo lideri u regionu da na leto moram da idem u Crnu Goru kako bih pranjem sudova zaradio da preživim.

  5. Da li negativni komentari znace da vi ne verujete ili mislite da je g-dja Brnabic u pravu, ako tako mislite onda znam za koga ste glasali i da je vama divno u zemlji Stradiji, uz Nusicevu Vlast, ako niste procitali to kao lektiru podsetite se mozda vam se upali svetlo na kraju tunela vaseg. Ziveli

  6. Pokraliste penzionere , ima li šta gore ? Mrzite narod otvoreno , živite kao bubreg u loju ,doterani podgojeni !!!!!!!!

  7. @Marko – Gde ti to „rmbas“ za 20,000? Ako je stvarno tako (a to je protiv-zakonito), preseli se u Bor ili Majdanpek da zaradjujes makar 50,000 (kao radnik obezbedjenja), 60-75,000 (kao auto mehanicar) ili ako imas zanimanje koje se trazi u rudniku onda 100,000+

  8. List Danas je marionetski list amera i najgori antisrpski list. Nisam za SNS, ali protiv Danas jesam. Sram vas bilo izdajnici

  9. Mali srednjoškolac, nikogović i bratija ne mogu bez uvreda i pakosti . . . Takvi maniri verovatno su rezultat jutarnjeg pogleda u vlastito kućno ogledalo . . . Užas koji vide ne može ništa drugo da proizvede nego iracionalnu mržnju prema svakome ko je drugačiji od slike koju vide . . . Kursevi ovom nabeđenom novinarčiću i njegovoj družini nisu bili od pomoći . . . U stvari nima uopšte nema pomoći . . .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.