Brnabić: Ostajem u vladi zbog ljubavi prema Srbiji

Ostavite komentar


  1. Lazes nas Ana, sram te bilo! Vucic te je zamolio, u suprotnom, poremetila bi mu planove i debelo poljuljala ugled…

    1. А, ја наиван, мислио из љубави према Петру Добрњцу

      1. To se svodi na isto, Filipe. „Ne vjerujte pjesnicima i političarima…“

  2. Sa ovakvom vladom i predsednikom za nas su svi dani najtezi.

  3. Ostani molimo te,sta bismo mi bez tebe,onog pevaca,rakidzije,tetkinog… vi toliku ljubav nosite nama i Srbiji a mi nezahvalni sabiramo se pod sljivu u Kremanima.

  4. Aha, … ona bi da ‘potpise’ ono zbog cega je dovedena na to mesto, i obavljena posla vrati se u svoju Domovinu na suncani Krk, … a Gazda ostaje da podanicima objasni sta je to uradio, … ???!

  5. Пастир

    Пажња, пажња, објављујем стаду:
    Србија доби још бољу Владу!

    Нешто више од годину дана
    пастир ће бити Брнабић Ана!

    Од сада ће она фрулицу да свира
    по нотама старога пастира!

    Када се стари брзо разочара
    ето нама новога овчара!

  6. …ionako se ne pitas nista.Hajde reci nam po cemu ces biti upamcena,idi sto pre

  7. Zbog vaše ljubavi prema Srbiji i zbog ljubavi predsednika Vučića prema Srbiji, a zbog moje ljubavi prema mojoj porodici i sebi samom ja ću uskoro napustiti ovu zemlju.

  8. Bože,evo još jedne koja bi se žrtvovala za nas!?Možemo li mi to izdržati?

    1. Naprednjaci nekoliko puta ubedljivo pobedjuju na izborima i to vašim, srpskim, glasovima. Zašto se svi ponašate kao da su vam vučića i ostale doveli rusi, ili amerikanci, ili marsovci? Dobili ste što ste tražili, sad uživajte. I niste za bolje.

  9. Zar ona stvarno misli da niko drugi ne može da radi taj posao, takođe iz ljubavi prema srbiji?

  10. Od tvoje „ljubavi“ prema Srbiji svima nam puca kičma. Od tvoje „ljubavi“ prema Srbiji, gladni radnici dižu ruku na sebe. Nisi okom trepnula kada je radnik Goše izvršio samoubistvo. Znaš li ti koja „voliš“ Srbiju kako se taj radnik zove? Zove se Dragan Mladenović. Ti i bezdušna politika koju sprovodiš ste odgovorni za tu i za mnoge druge radničke smrti. Gej prava su važnija od života nevinih ljudi? Ej, Brnabićka, da ima ljudskog ičega u smrtonosnoj politici koju sprovodiš, barem bi javno pustila suzu i pitala kako živi bolesna, sirota i siromašna čeljad dobrog i nevinog čoveka, imenom Dragan Mladenović. Stidim se do neba što živim u isto vrema sa tobom i takvima poput tebe.

  11. Kamo lepe srece da se nisi ni pojavila u srpskoj politici, ni ti niti tvoj gazda i njegovi poltroni. Danas bi Srbija mnogo lepse i zdravije izgledala bez vas. Nazalost, vladate sa 25% podrske birackog tela i zbog stanja u kojem se nalazimo i kao drzava i kao narod, ne pada vam na pamet da se povucete, a ti bi da se povuces zbog gej tvita tvog ministra. Imala si mnogo vecih razloga da odes, pa nisi, ostaces da potpises ono sto ti gazda trazi da se to ne pripise njemu, a posle ce te verovatno sutnuti ko staru krpenjacu.

  12. Ti volis SRBIJU(headbang)! E moj narode srBski sta smo doziveli ???

  13. O tome ce mozda vec sutra da odluci CAR PUTIN. Koga on postavi u ruskoj VLADI, taj ce posle postaviti nekog, u srpskoj vladi. Nesto mi se javlja da je trgovina sa Kosmetom tako da nema potrebe vise ni za ANONIMUSIMA, koji su samo trebali da stave blanko potpis. A, ako ste sa sefom vec nesto ispotpisiva, to je bilo kao u onoj pesmi – trlja baba lan da joj prodje dan. Tu vise ni Merkelova ne moze da pomogne. Za sve se odsad pita Tramp.

  14. nemoj toliko voleti srbiju. mislim da bi srbiji bilo daleko bolje bez tebe. ti si ionako samo fikus.

  15. И чему толика галама и гужва у Влади? Министар Поповић је само изнео своје мишљење, које је и мишљење ВЕЋИНЕ становника Србије!
    Не може НИКО, па ни премијер/ка да било кога укори због тога. ОНА мора да зна да обавља ову функцију као Ана Брнабић (на челу државе СВИХ грађана), а не као заштитник популације (МАЊИНСКЕ) којој припада!
    Другим речима, нема нико право да намеће нашој деци нешто што није природно, и СВАКО дете МОРА да зна ко су му родитељи (и отац и мајка) – онако како налажу и ПРИРОДНИ закони! Ако нас природа не вређа, не вређајмо ни ми природу!! Мањина је у обавези да поштује већину. И ту је крај приче!

  16. ovakvu istu,,ljubav, prema Brnabićki imaše i jedan,,multifikovani,, ,,dr,,exradikal,u sred Parlamenta,,onaj,ušajlo,,po nadimku, samoga exprzidentea,,,dr,Šešelja pa i stari,i,,provereni,,koalicioni,,sdarug,,gazga PALMA ,A NJU TO Nebeše,,LIČNO TANGIRALO,,PA I ONAJ,,,,VESELNIK,,ŠTO JE GĐU, JEREMIĆ JAVNO I BEZ KAKAVOG IZVINJENJ A NAZVAO,NAJVEĆIM DILEROM DROGE,.g.đu Jeremić, ,A OVA GILJOLSKA,FIGURA ,,LIDERA,, SE NIJEDNOM NIJE U ĐŽENTLMENSKOM,RAZGOVRU,, OBRATILA ZVANIČNIM,ZADUŽENICIMA DA SE OVAKAV ENDEMSKI KANCER HIRURŠKI ODSTRANI ZaTO U RAZVIJENOM Svetu I SLUŽE BIHEVIJEVORISLTIČKE SKUPINE DA SE ZNA S KIME SE I KOJIM,MASKARADAMA,,SLUŽE OVAKVI,POŽRTVOVANICI,,.PA JE i ZA NJENO,,ZNANJE,,,IZ EKONOIJE POTREBNO DA SHODNO SVOJIM,,ZALAGANJIMA,O,,DOŠKOLOVAVANJU,,TIMA JOJ,ODE BAR kog profesora ZECA NA NEKU OD KOLOKVIJALNIH,,SEMINARA,ZA RAZLIKOVANJE,EKONOMSKIH POJMOVA,JER IAKO SE,,ŠKOLOVALA,, NA,,TRULOM ZAPADU,TAKVO SE ,,ZNANJE TAMO NEIMPLICIRA,,BILO BI,ČUPAVO, PA SVE NJENE,,KOLEGE,,POSTROJENE,DA ,,SAGLASAJU,S,,KADROVIKOM,IM,..iliti,,,,njeni,,i,njegovi,,imaju,,pravo,na svoje,,mišljenje,,ali NE I ,,SVOJE,ČINJENICE,,.DAPAČE,.

  17. Ostaje u vladi zbog neizrecive ljubavi prema srspkom budzetu, koji može da devastira do mile volje zajedno sa bratom

  18. Bilo bi uvjerljivije da je rekla (fokus na naslov): Iz ljubavi prema jednoj lijepoj ljekarki!

  19. Anice, da ti stvarno volis Srbiju, nikada ne bi prihvatila tako vazno mesto. Rekla bi : Ne, hvala, ja to ne umem, zasto da ja neiskusna da upravljam tako teskom masinom koja proizvodi sudbinu 7 miliona ljudi, , ja to prosto ne smem i dajte vi to u necije strucne, iskusne i prave ruke, molim vas!

  20. „…od kad vodi Vadu…“
    E moji danasovci…. pa dajte se malo ozbiljnije pozabavite tekstom, puni ste grešaka. Što je najgore – sve ih je više, ništa se ne popravljate.
    Doviđenja!

  21. Ona nije rekla da voli narod kojim upravlja, nego da voli Srbiju. Valjda je u stvari htela reći da voli institucije, poluge vlasti i mesto koje joj omogućava da radi to što radi – privilegije, da zarađuje i lako živi na grbači naroda. A posao koji radi, obično je fikusovanje.

  22. Boli tebe ona stvar za Srbiju, tebe interesuje samo mani, mani za tvoj dzep. Znamo te zta si radila u NALEDU.

  23. A ja budala gledam da pobegnem iz zemlje koja ima ovakve “domoljube“ na vlasti.

  24. Ja jos nisam cuo da u svetu neki ozbiljan politicar prica o tome koliko voli svoju zemlju. Pa valjda se o toj ljubavi nhe govori jer se ona podrazumeva. Bilo bi korektno da nasa premijerka objavi rang listu svojih ljubavi kako bi znali sta nas ocekuje. Recimo kakva je njena ljubav prema rastu BDP ili pak prema penzionerima dok o njenoj velikoj ljubavi ui postovanju prema AV ne treba razgovarati jer je to vrlo ocigledno. Dok ona prica o ljubavi prema Srbiji mnogim mladji gradjani voljen e Srbije zbog ljubavi prema svom zivotu uveliko napustaju Srbiju.

  25. Ja sam bio ubedjen da samo Vucic voli Srbiju kad gle cuda javi se i Ana da je i ona voli.A mislio sam da joj se osladila vlast.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.