Brnabić prezadovoljna radom tokom svog mandata

Ostavite komentar


  1. Ova ili je luda ili se pravi luda, lako je zaplenjivati narkotike kad ih sami proizvodite, ali niko ne zna šta je sa tim zaplenjenim narkoticima, ali i sa onim što ste proizveli u Jovanjici.

  2. Toliko samohvalisanja postaje grotestno a polako i kontra produktivno, prevršili su svaku meru dobrog ukusa.

  3. Ne folira se, ona je stvarno prezadovoljna! Svojim učinkom u Vladi, kao Premijerka, jako se obogatila, zajedno sa svoji bratom Igorom, direktorom Assecca, kome namešta sve IT poslove za Državu, a kad se tome doda Igorov posao sa Busplus karticam u BGdu i Kragujevcu, zaista njenoj sreći nema granica! Nije ona luda, mi smo!

  4. A zašto da ne bude prezadovoljna? Završila š-školu, stavilo je prvo za ministra pa za predsednicu vlade, obogatila se za tri četiri godine ko krez, naučila da govori srpski, i baš je briga za decu što odlaze tamo gde ona nije moga da se uspne više od člana neke nevladine organizacije, i puca joj prsluk za bedu i sirotinju i penzionere koje pljačka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.