Brnabić: Prosvetarima bolje od 2018.

Ostavite komentar


  1. Obaveštajna dejstva za koga, odnosno, protiv koga? Neformalni sastanak je neobavezujući, ne može da se osloni na reč kolege jer se u tim prilikama ljudi ponašaju neformalno; ali, može da drži svoju reč i podseća druge da ne zaborave šta su rekli… Berlinski proces je svojevrsna pokazna vežba pred domaćinima – Nemačka/Austrija dokle su stigle komšije i mi sa njima na putu do Evropske Unije, koja je stopirala prijem novih članica; za dve godine prestaje da važi odluka predsednika Evropske Komisije ŽKJ-a, koji može da je produži ako proceni da neko nije ispunio uslove.

  2. Naslednica gospodina zvanog "cu, ces, ce, cemo, cete, ce" ponosno nastavlja tradiciju praznih obecanja… za dve, minimum tri godine. Dno.

  3. Kakav spin,
    Elektronski dnevnici, pola škola u Srbiji nema internet, u školama gde se donira oprema (računari) iskaču osigurači jer je instalacija iz XIX veka …
    Ni u jednom segmentu izvršne vlasti, NI U JEDNOM, ne postoji kadar koji može da iznese bilo kakvu promenu. Polu-pismeni ponavljači, kupljene diplome, zanatlije ali u krađi.
    Načelnik BIA – keramičar, Ministar vojske – nesposoban (Vojvoda Mišić se od okretanja u grobu ne smiruje), Ružić – koja je njegova kvalifikacija ? Dr. Mihailović – doktorant kobajagi "univerziteta" kojeg je sramota pomenuti u pismenom društvu, Ministar unutrašnjih poslova – plagijator, nestručan i nesposoban za bilo šta (proverite broj godina i neuspeha na normalnim fakultetima) … spisku nema kraja. A to je "elita" SNS-a.
    Jad tuga i čemer, kad čovek pročita (ako zna da čita) kako je na lokalu, pa i u nazovi-obrazovanijem Beogradu, dođe mu da povraća.
    Kao što se Miloševićev režim srušio onog trenutka kad nije mogao da plati parazite, srušiće se i ovaj. Jedino što do tada Srbija i ljudski i intelektualno i privredno i finansijski krvari na sve strane. Ostaće pustoš.
    Neće imati ko da sahranjuje stare i bolesne jer će sposobni biti van zemlje zauvek.
    Zato, brže jače bolje … ka propasti

  4. Prosveta bila jedina zaštićena od racionalizacije, odnosno smanjenja broja zaposlenih, uz podatak da je u prosveti isplaćeno svega 12 otpremnina.Vrlo je važno podići standard prosvetarima.

  5. Zaev će da se suzdrzi od glasanja za Kosovo u UNESCO a da podsetim da je pre dve godine Gruevski glasao ZA. A sto Vucic ne može da podnese Zaeva je zato sto je pobedio makedonskog Vucica sa svim tiranomedijima i u intervju za tv Kurir rekao istinu da Gruevski plaća medije iz bužeta isto kao Vučić. Od tog trenutka svi Vučicevi mediji su Zaevu postavili metu na ledja i krenuli u lov lažima pa čak i provociranja rata sa MK.Glavni razlog potezanje ratnog stanja sa MK je protest radnika Goše ispred vlade SRB. Strah od prikljucenja nezadovoljnih gradjama i sirenja spontanih protesta je trebalo spreciti pa se krenulo na kartu potencionalnog rata i skretanje paznje sa Goše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.