Brnabić: Razgraničenje nije bilo na agendi, bila je jedna od opcija

Ostavite komentar


  1. Sa one strane linije je tvoje, a sa ove strane linije je moje. Sto mu raznjeva i cevapcica pa nema tvoje polovine. Dogovor je dogovor, bio i ostao. Ali sto mu pecenja i raznjica sad nema moje polovine. Znam, rekli ste kad nema dve polovine onda nema nicega. Dva puta nista je nista, matematika je jasna. Kako sad mozemo da razgranicavamo nista? Nista to, puj pike ne vazi se vise.

  2. Razgraničenje sa Kosovom je bilo jedno od opcija, kaže „pazi Ana je tu“ Da li je ta opcija još uvek aktuelna, obzirom da je „pazi Ana je tu“ pominje u prošlom vremenu? Kažeš „naša crvena linija su takse“ zašto npr ne kažete, naša crvena linija je formiranje tzv vojske Kosova i Priština mora da je rasformira?

    1. Ne sme da bude aktuelna dokle god u Ustavu Srbije piše da je Kosovo neotuđivi deo Republike Srbije. U protivnom je to kršenje Ustava i graniči se sa veleizdajom.

      1. Naravno, to je jasno svima, bar bi trebalo Mada, kršenje Ustava RS je postala tako normalna stvar (nažalost) bar što se tiče „voljenog“ nam predsednika, a Ustavni sud cuti, javno tužilaštvo cuti, zašto? PS pa premijerka je rekla, razgraničenje je bilo jedno od opcija! Kako je moglo da bude jedno od opcija, ako je to kršenje Ustava?

  3. Dosta bre sa tvojim lazima I obmanama. Tuzilastvo treba da preispita tvoje u ucescu prodaje Galenike. Nazalost Tuzilaztvo za organizovani kriminal nista ne radi.

  4. Halal vam vera kako lazete, sto je Srbija ispunila od Briselskog Sporazuma, kozmeticki jeste kazu da smo ispunili ali realna stanja kaze sve, ipak mi Albanci javno kazemo nema ZSO a vi ne mozete da lazete Evropu kao u Vreme Milosevica, ceo svet zna da lazete.

  5. Mesecna garderoba ove spodobe vredi oko 12 prosecnih plata „vecinskeSrbije“. Lepo joj stoji, a tek kako ce da joj legne ona prugasta, pa lepi brojevi, pa lancic…Oces svetlije ili tamne pruge, Ante?

  6. Interesantno, koji god ministar se pojavi, svaki nas potseti na neku veliku v kradju koja ih prati u stopu? A ova gospodin/ dja posebno.

Ostavite komentar


Politika

Koalicija "Biramo Niš" predala izbornu listu za lokalne izbore 8

Koalicija „Biramo Niš“ predala izbornu listu za lokalne izbore

Koalicija "Biramo Niš" predala je noćas Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške za listu "Biramo Niš - Đorđe Stanković"Izborna lista "Biramo Niš" na kojoj su Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front i Pokret slobodnih građana, kao i građanski i aktivisti stranaka koje inače u Beogradu ne učestvuju na gradskim i lokalnim izborima, predala je preko 1.300 potpisa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.