Brnabić reagovala na saopštenje EEAS: Brisel da prekine sa licemerjem, EU nije odradila svoj deo posla

Ostavite komentar


  1. Nažalost ..,
    premijerka u tehničkom mandatu
    Ne razume saopštenje EEAS…!!!???

  2. Spala Srbija na to da razmišlja o Kurti.
    Nekada su naši preci razmišljali o Poćoreku ili Mekenzenu, a mi danas razmišljamo o Kurti.
    Kako samo jedan narod može tako nisko da padne.

  3. Naša politika zna samo jedno – da huška na rat. Jedino tako su sigurni od ozbiljnog preispitivanja, ai mogu da se bogate u bezakonju koje su uspostavili. Istovremeno, ni Kurti nikako nije mirisna cvećka. Ali, za sada, izgleda (do daljnjeg) da njega ne prati teška hipoteka kao ovog našeg.

  4. Ma, kad bi nas primili u EU, pokazala bi „ona“ „njima“!
    Koja katastrofa!

  5. Kalimero fazoni nisu opcija za EU a josh manje kad se zna gde je tvoj predsednik Vucic bio pre 2000 godine. A ovde danas nema ono shto bi neki zeleli politicki da dosegnu:Muko moja predji na drugoga.❣️

  6. Sta ocekivati od antisrpski nadtrojene EU. Rade na nasem unistenju, ponizavanju…od 1991.

  7. Brnaba , mani Brisel. Ne možeš ti do tamo da dobaciš. Nego , š ta ti kažeš o vlladiki Nikanoru I onome što on mudro zbori. To je tvoja realnost a ne visoka politika.

  8. Da li je to saopštenje poslala diplomatskim kanalima čelnicima EU ili je to napisala samo na Twiteru gde mogu da se objavljuju raznorazne budalaštine?

  9. Ana, ko veli, bravo ja, još samo par ovakvih tvitova i eto mene ispred Vučevića. Uh, ne pomenuh „šefa“, ali dobro je i ovako.

  10. Ko iole malo prati situaciju na Kosovu ,vrlo lako moze zakljuciti da bas Srbiji i Rusiji odgovara podizanje tenzija u regionu i bas reakcija najpre Vucica pa onda horski cela vlada sa ratno huskackim parolama i Radojcicima mnogo pre same situacije..

  11. @ peja kostolac

    Koliko mora biti bedan jedan narod da bi se Srbi mogli prema njemu osecati superiornim?

  12. Bice vama neslana sala… ili nama?? Vi cete nas posvadjati sa celim svetom, dobro ne bas sa svima, necete nas posvadjati sa S Korejom, Trinidad iTobago, Dzuba, J Sudan, Dzibuti…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.