Brnabić: Savršeno mi je jasna poruka Podgorice da su građani Srbije nepoželjni u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Ja uvek uradim suprotno od preporuka trenutne vlasti i lepo se provedem. Ovo leto, Pelješac a u povratku kod prijatelje u Herceg Novi. Bujrum.

      1. Taj Milas ko Josip ni Rusi mu nemogu nista i pojacani sa Srbima i nista i Dikic i Sindjelic i crveni cetnici -Al ako prezivi Amfilohija Kostunicinog Suraka E ONDA NEK MU ALAL

  2. Kakvo bedno politikantstvo Brnabićeve. Koristi čak i Vučićeve reči, ista pasivna agresija, lišena bilo kakve diplomatičnosti. Užas šta sebi dozvoljava ova država i ko je vodi.

    1. Mile, Mile, nažalost, u velikoj si manjini. Ali dok ima takvih ima i (kakve-takve) nade za Srbiju…

      1. Zivela Kraljevina Srbija, smrt komunistima i njihovim pomagacima, zivela Srbija

      2. @Posmatrač sa strane

        Docim, dok su ovakvi kao ti vecina u CG i dok se zahvalajujuci ovakvima kao ti Milo odrzava na vlasti, treba CG zaobilaziti u sirokom luku i uvesti zabranu ulaska u Srbiju a ne bi smetalo ni uvodjenje restrikcija u vezi komentarisanja po srspkim sajtovima.

        1. Jel ti tata još ne kupuje gaće od mrskih slovenaca..Uzgred prodajem jeftina ogledala.

        2. Malo vam je bilo restrikcija pa bi i internet da uređujete?
          Dok je takvih kao vi ja ne vidim bilo kakav pomak u svesti na ovim prostorima.

  3. Velika bruka za Koferče diplomatiju. Ja sam iznenadjen i u uvredjen. Kada Ja i moja Stranka zdravog razuma dodjem na vlast ima, bre, da udarim šakom o sto, ako treba i i medjunarodni incest da napravim, belosvetske vucibatine da rasturim.

    1. Na najvažnijoj funkciji u zemlji nslazi se osoba limitiranih kapaciteta.

  4. Verovatno ce se tokom juna popraviti nasa statistika i ukinuti te besmislene najave, koje nikom ne idu u prilog. Nije mi jasno zasto niko ne sme da pita Premijerku zasto ne govori istinu kada kaze da imamo najmanju smrtnost od koronavirusa u Evropi i svetu.

  5. Izgleda da su nepozeljni i u Hrvatskoj , Kipru i jos mnogim zemljama

  6. Kolika buka se digla, kao da smo u trci za što brže otvaranje granica. Sve se to menja na 2-3 dana, da sačekamo malo a ne odmah ovoliko prepucavanje.

    1. Juče dobilo Kosovo.Srbija će se načekati jer je na 75% a primaju samo do 25% zaraženih na 100.000.

  7. 1918.godine Crna Gora predata na milost i nemilost radikalskoj. čaršijsko – šićardžijskoj Stradiji . Uz asistenciju carske boljarske Rusije.
    A današnji radikali i velikosrpski nacionalisti če pre prežaliti Kosovo nego se pomiriti sa činjenicom da je CG stekla samostalnost.

    1. @Spoznajte istinu i istina će vas osloboditi

      U redu je milogorijanac, vidi se da si sa odlicnim zavrsio obuku, da ti gazda cita komentare bio bi veoma ponosan na tebe.

      1. @schlyamm
        Nisam milogorac , nego Srbin iz Srbije. Izneo sam istorijsku istinu. A što se to tebi ne sviđa – to je tvoj problem. Nisi jedini: većinski Srbi su nažalost, uvek više voleli zavodljivu laž nego oporu i otrežnjavajuću istinu.

        1. Srbin iz Srbije koji izigrava veceg milogorca od milogoraca iz milogorije i koji je spoznao apsolutnu, neupitnu istorijsku istinu koju je krenuo da propoveda zabludelim Srbima… Wau. Decko ti bas imas problema.

  8. Što se ona brine za građane Srbije, neka otvori tašnu i uzme bilo koji drugi pasoš od onih nekoliko koje ima, i nema problema, ulazi u Crnu Goru, samo tamo Milo ima neka nezgodna pitanja u vezi para, za njenog šefa i nju…

    1. Ona je prošle godine nasledila veliku nekretninu od dede ubHrvatskoj koju sada izdaje a nije prijavila u Srbiji da poseduje.

  9. Zamajavanje građana… Zar Milo i Aca Srbin nisu u tazbinskom srodstvu? Fingiranje da bi oba dvojica ostala na vlasti, na navodnoj netrpeljivosti… Dok mi glođemo koske koje nam bace, neki lopatama izbacuju novac iz budžeta u sopstvene džepove….

  10. Činjenica je, da ima Srbija skoro 5.000 aktivnih osoba sa COVID 19. Kada bude stanje normalizirano, neče biti zabrane. Logika a ne politika.

    1. Činjenica je, da ima CG skoro 50.000 aktivnih osoba sa VIRUSOM MRŽNJE. Kada bude stanje normalno i gorštaci shvate da ne mogu da UPRAVLJAJU i direktorišu po Srbiji kao poslednjih 50 godina sve će biti drugačije.

  11. Brnabićka, ništa tebi nije jasno. Crna Gora je država i moraju se poštovati njeni zakoni. Niko nije nepoželjan, samo onaj ko muti vodu. Da li su Crnogorci Srbi to više nije važno. Crna Gora je država. A zar se od Vučićevih radikala i očekivala mirna koegzistencija sa susedima. Njima su tenzije prirodno okruženje.

  12. U CG nisam išao 15 godina zbog nedostatka higijene, zato što svi (preko 90%) koji odu tamo na letovanje dobiju stomačni virus, zato što je 1 od 10 pravi domaćin…nije to politika, nego zdrav razum..

  13. I nama je savršeno jasna tvoja kolosalna nesposobnost da misliš svojom glavom.

  14. Anketa u Beogradu:

    Smetaju li vam Crnogorci u Beogradu?
    10% – NE
    15% – DA
    75% – A STO BI JA KOME SMETAO???

    Sudeci po komentarima procenat je blizi 100% onih koji se pitaju a sto im smetaju.

    U stvarnosti drugovi Crnogorci ako hocete da budete pravoverni NATOvci morate da postujete drugaricu Brnabicku ka iz ociju da vam je ispala jer ako nista drugo dolazi iz nesto starije NATO kolonije nego sto je vasa.

  15. Naša braća iz CG I CRO nam brane ulazak za naše dobro! Da malo letujemo u Srbiji i da se dobrano izlečimo od ove pošasti. A naša premijerka voli da svađa Srbe I Crnogorce kao što su to uvek radili Hrvati odn. Hrvatice!

  16. Savršeno mi je jasno da je poželjan izvoz robe u Crnu Goru u visini od 800 miliona evra. A šta ako oni zabrane uvoz pa izgubimo još jedno tržište

  17. Ponašamo se nezrelo kao država a oni imaju 14 godina nisu ni punoletni. Stalno patimo od kompleksa inferiornosti (odbačenosti-neće nas niko). Treba se ponašati kao stariji brat koji razume nezrelost najmlađeg a mi se ponašamo kao trinaesto prase. Ne mogu da verujem. Jasno je da su nas „provalili“ i sada rade šta hoće.

    1. @Kosma

      Identicni komentar je objavljen u 8.23h i na B92 ali je tamo potpisan sa „Mina“. Bas ste vredni botovi, sta dobijate kao honorar i ko vas je angazovao? Milo licno ili preko neke NVO ili je u pitanju onaj novootvoreni NATO centar?

  18. Ja znam da nisam nepoželjna, A poznajem još bar 50 Beograđana koji u Crnoj Gori imaju kuće, stanove, stanove za izdavanje, rodbinu koja dolazi svake godine naravno tamo… Dakle, mi svi zajedno sigurno nsmo nepoželjni, bar u Crnoj Gori. Možda u drugim zemljama ne mogu očima da nas vide, ali to ovde nije sluučaj.

    1. @Nina, Zorana pantelic

      Spinujes boli glava. Gde si zavrsio kurs?

  19. Poruka crnogorskih vlasti nije upucena gradjanima Srbije vec vama licno i vama slicnim koji truju narod i pospesuju najprimitivniji oblik nacionalizma a sve u cilju sitnih politickih poena u stilu „ja cu da im kazem“. Te vase igre sa crnigorskim vlastima preko ledja i jednog i drugog naroda su toliko providne i proste da samo maloumni mogu da vam veruju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.