Brnabić: Srbija je sve osim podeljenog društva, to se vidi na svakim izborima

Ostavite komentar


  1. GOSPODIN BRNABIĆ JE PROVOKATOR. ZATO SE TU I NALAZI. ŠTO SI GORI TO TE CRNI AV VIŠE VOLI.

  2. Polovina glasaca nije izasla na izbore , a vi i vas sef ste dobili podrsku manje od trecine punoletnih lica u Srbiji i vi kazete da nismo podeljeno drustvo.Jesmo i te kako.

  3. Auu, ova potpuno izgubila kompas, deluje da stvarno veruje u to što priča što je još gore nego da laže jer jer bi to značilo da je potpuno izgubila dodir s realnošću.

  4. Neverovatan osećeaj za realnost . Veliki problemi su pred Srbijom.
    Videćemo na sledećim izborima koliko je Srbija jedinstvena?

  5. Premisjerka govori neistinite stvari, kao i obicno. Srbija je zastrasujuce podeljeno drustvo, i to treba hitno relaksirati. Njena izjava je samo bedan pokusaj da se dopadne sefu, jer poslovi njenog bate su jako oslonjeni da drzavu, a zna se ko na to odlucujuce utice.

  6. Posle čitanja ovih izjava boli glava, preostaje mi samo da pitam: na čemu je ova gospođa? Očigledno žestoko radi!

  7. Gde zivi ova jadnica?
    Ili, sta dobija od vucica da ovako lupa?
    Gradjani Srbije podeljeni su danas vise nego ikada u istoriji, a vucicev rezim ih svakog dana sve vuse deli, huska, ponizava, vredja i sto je najgore – intenzivno pljacka sve, onako podeljene i posvadjane.

  8. Slaga, ni ne trepnu! 25% od ukupnog broja glasača su za nju apsolutna većina, a ja bih zaista voleo da vidim te medije koji na najbrutalniji način kritikuju AV-a. Verujem da nisam jedini.

  9. To se isto tako vidi i na izborima u Severnoj Koreji i u Belorusiji. Sve sama nepodeljena drustva.

  10. Ova zena zivi u Diznilendu.Njihov pad ce biti strahovit i njena sudbina tuxna kao i svakog ko radi protiv svoje savesti i svog naroda.

  11. To sve zavisi od toga na koju Srbiju Ana misli.
    Ako misli na onu Pinkovu, Informerovu i botovsku Srbiju, tu stvarno nema nikakvih podela, svi su 1500% za Vučića i svi uživaju do yaya u Zlatnom dobu koje im je Vučić velikodušno poklonio.
    Sreću im ipak malo kvari vrlo problematična i moralno posrnula opozciija na čalu sa izdajnikom Đilasom i njegovim pomoćnikom Šolakom, ali i to je na putu da bude zauvek rešeno i građane više ništa neće ometati da do bola uživaju u sreći blagostanju pod komandom Vučića.
    Sve što treba je da se učlane u Biblioteku i urlaju zajedno s čoporom ono što im se kaže da urlaju. Sendviči stižu.

  12. Da li ona stvarno veruje u to što govori? Ako da, onda je to strašno i poremećeno u bespovrat, a ako ne onda je nivo laži koji plasira ozbiljno opasan i ne piše nam se dobro.

  13. Verovatno zato na poslednjim izborima više od pola glasača nije ni glasalo, da ne bi remetili tu Brnabićkinu nepodeljenost…

  14. I Nemačka je bila ujedinjena ’30-ih godina prošlog veka, kao što su pokazali izbori. Kasnije se ispostavilo da su toliko ujedinjeni, da nije bilo potrebe za izbore.

  15. Ova je bezobrazna, pokvarena do srži. Nadmašila je svog šefa i učitelja. Vređa zdravu pamet. Na žalost, neki u ovoj zemlji su glasali za ovu elementarnu nepogodu. Neka stanu pred ogledalo i zapitaju se da li su normalni.

  16. Kako neko može da zasedne na kanabe kojeg nije ni dostojan ni pametan?Sa njega da provocira ovo malo normalnog i poštenog sveta!Decu nam rasteraste po belom svetu,dok vaši diplomiraju farmu,parove,šliktanje do imbicilnosti ,imam osećaj sramote slušajući ovaj jad i čemer!

  17. Draga nasa gospodjo, gospodjice ili gospodine Brnabic, izdali ste svu vasu LGBT populaciju, jer ste hteli vlast samo za sebe. Cuvajte se vasih ljubomornih I nesrecnih sledbenika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.