Brnabić: Televizija N1 se pretvorila u političku stranku

Ostavite komentar


      1. Odličan odgovor za nekoga ko podržava pravo svakoga da ima i iznese svoje, drugačije mišljenje!

        1. Ko podržava pravo svakoga da ima i iznese svoje, drugačije mišljenje, RTS, Pink Informer, alo, KO???
          Ne buncaj SNSovske gluposti.

        2. U mnogim radnjama ne radi se o suprostavljanju razlicitih misljenja,vec iznosenje konkretnih gresaka vlasti na svim nivoima organizovanosti.

    1. Znaci , dok vi lajete i serete na Pinku , RTS-u i ostalim , vasim , medijima- ostatak normalne Srbije mora da cuti . Da li vi shvatate da ste gotovi ?

    2. Sofija ja mislim da si ti od samog početka ove vlasti veliki BOT i neznalica.

  1. Ovo nije normalno. Premijerka napada slobodne medije, Vucic tuzilastvo i sudove. Oni bi da uvedu potpunu kontrolu, onemoguce svaku kritiku, nezavistan i profesionalan rad. Ljudi, probudimo se.

      1. „Siroma sam, siroma sam, al volim da zivim, dok poslednji dinar imam, necu da se smirim…“

  2. Ni trunke srama, stida ni poštenja. Pa na šta lići RTS, PINK i ostala tabloidna dnevna štampa? Ovoliko političke samoživosti nije vidjeno u Evropi za poslednjih 50 godina. Ako ovako nastave ovi iz SNSa Srbija neće dobro proći.

  3. Ja bih pozvao N1 i Insajder, da istraže poslovanje poljske IT firme Asecco, čiji je direktor za jugoistočnu Evropu, samim tim i Srbiju, Premijerkin rođeni brat. Imaju poslovnu zgradu u Zemunu, a od kako je Ana ušla u Vladu, prvo kao Ministarka, a naročito od kad je Premijerka, dobija sve tendere za potrebe Državne Uprave u celoj Srbiji i kako se od tih poslova, porodica Brnabić enormno bogati. E taj serijal Insajdera bi SBB i N1 trebalo besplatno da ustupe Telekomu za prikazivanje. Možda bi taj serijal probudio Zagorku Dolovac iz hibernacije, ako Krušik i Jovanjica nisu!

  4. Prosto je neverovatno da ovo slabo obrazovano i upadljivo nevaspitano i bahato stvorenje, ponovo zamišlja da je arbitar za nekoga i nešto, samo je ćuti bre fikus i beži u ćošak.Već sam navikao da mi ne objavljujete komentare . Pozdrav

  5. Samo se vi zabavljajte botine ogavne. Biće i nama smešno kada vam konačno dođe vreme plakanja.

    1. Varas se oni nece plakati,stajace u prvim redovima nove vlasti,presvlace se kao gusenice u leptira.

  6. To sto N1 izvestava drugacije od vasih botovskih medija, to ne znaci da je istinita etiketa kako su N1 ustvari politicka stranka… Vi cete svakog neprijatelja etiketirati… ali … zaboravljate na jedno: vas je narod doveo na vlast… i isti taj narod ce da vas skine ili milom ili silom…

  7. Nevidjeno koliko lupeta jadna sve u cilju „sta reci sto hi se dopalo smorenom“zaista je tuzno slusati je

  8. ONA im sta da kaze za N1,kad se televizija na kojoj je to “izvalila”treba da
    zove RTV SNS Pink sa gensekom Zeljkom Mitrovicem,jer 24 sata prati sve
    detalje života Vodje i NJEGOVIM seiza,pomagaca,analiticara i bratije.Premi
    Jirko,da ne pominjem kako ste “koupili”narodnim(našim)parama O2,Prvu,
    Studio B i ostale,Gasicovizije po Srbiji.Da imas IMALO obraza trebala bi da se stidis i ti i bratija,koja pomaze laz,neistinu i muljavinu po jadnoj Srbiji.
    Samo necete jos dugo ……..

  9. Kakvo je ovo stvorenje? Ona se trudi da u lažima nadmaši svog gazdu. Ja koristim IPTV Orion (zbog interneta, bio najjevtiniji) a moj komšija Telekom IPTV. Ima najmanje dve godine kako su i jedni i drugi izbacili iz ponude N1. Orion je na pitanje zašto, odgovorio: zbog male gledanosti! Zamislite a u ponudi imaju toliko kanala da se pitam da li neke od njih stvarno neko gleda.

  10. N1 vodi opozicionu kampanju protiv vlasti i to je ne čini objektivnim već stranačkim medijom

  11. Televizija N1 je od samog pocetka bila politicki orjentisana sto je u sferu medijama nedopustivo, nikada ranije nije postojao tv program koji je iskljucivo politicke namene.

    1. Nije istina. RTS nikada nije bio neutralan, a sada je izrazito režimska televizija na kojoj bi joj pozavideo i sam glavni urednik TV Severna Koreja.

  12. Upravo tako, jasno i nedvosmisleno vode kampanju – kao da sutra izlaze na izbore.

  13. klasična naprdna zamena teza. sve što oni rade prišivaju drugima i po sistemu „nas će više ljudi čuti“ rade propagandu i ispiraju mozgove građanima ove zemlje.

  14. N1 treba da počne realno da izveštava i da bude servis u službi svih građana a ne samo određenih stranaka.

    1. Idite prvo pred RTS i Pink sa tim zahrevima. Rts svima uzima taksu za sns propagandu.

  15. Koja ste vi smesna drzava. Pa nigde u EU kabelski operater nema pravo da sam bira lokalne kanale, koje ce prenositi ili nece. Zakoni su jasni, ugovori se prave isto za sve njih, medijsko zakonodavstvo je strogo kontrolisano. Ne mozes ni pregovarati ni za iznos para, nista. Po gledanosti i ad acta. Sve je unapred regulisano, isti uslovi za sve. Zato, da ne bi doslo do nekog neravnopravnog tretiranja medija. A vi, kako se nekom hoce, tak i bude. Zato i propadate, jer nema jednog segmenta, da nema neki baja, koji hoce da soli pamet svima i namece se iz nekog licnog interesa.

  16. E pa D Djilase , već je previše ne promišljenih izjava od Vas.
    Politika jeste veština ne samo manipulacije , Vučićev trend, već i diplomatskog promišljanja , kome se i kako i zašto obraćati .
    Od tog navede bi trebalo.

    umnogome da zavisi i
    očekivani tj. postignutii uspeh
    u pregovaranju.
    Dakle manje inženjerske , matematičke logike , da su dva i dva četiri, jer nekada zbir može da bude i pet gĐilase.

    .

  17. Opet asocijacija na reč „glupost“,
    Je ime Ana Brnabić…
    A šta bi tek mogli da čujemo bez njenog recenzenta Vučića .
    Dakle Ana , ipak se bavi podizanjem sina svoje partnerke .
    Možda ti krene bolje…???

  18. TV N1 je dokazani antisrpski medij. N1 plasira perfidnu propagandu CIA-NATO ubica i lažova . Ne razlikuje se od „Radio Slobodna Evropa“ i od VOA . Za sve njih se zna da ih je osnovala CIA sa jasno odredjenim ciljem propagande – antiruske, antisrpske, proameričke, …Zbog ovakvih komentara oni imaju strogu cenzuru , jer istina koja ne ide u prilog njihovoj uredjivačkoj propagandnoj politici ne sme se objavljivati.

  19. N1 NE KRADE!!!
    Cela vlast na čelu sa Brnabićkom i Vučićem su kriminalci. Ali kad tad oni će nastradati od istine. Zato im predlažem da beže jer jedino bekstvom mogu spasiti živu glavu. Rulja kad krene biće kasno. To se odnosi i na RTS-1 i na sud. Begavelo lopovi, jer istina isplivava…
    P.Sajdžo 2020.

  20. ZABRANA RADIKALA
    Slobodan Milošević je uz koaliciju sa radikalima zaratio sa celim svetom. Izbio je rat a posledice su Srbija a posledice vidimo kakve su. Danas prerušeni radikal Aleksandar Vučić je opet uz koaliciju radikala potpuno uništio Srbiju. Šešelj je braneći kriminalne vlasti celo vreme nastupao silom i prostaklukom. Nikad’ se nije borio za slobodne medije, sudstvo i istinu. To znači iz gnezda radikala proizilaze samo najveći neprijateljii Srbije, ponavljam oni neprestano podržavaju vlasti koje rade protiv Srbije.
    Tvrdim da su ovo dovoljni razlozi da Srbi zabrane rad radikalne stranke i njenih reptila. I da kažu, DOSTA I NIKAD VIŠE…
    P.Sajdžo 2020.

    1. Srbija je kao Hemija. I tamo veliki problem prave SLOBODNI RADIKALI. A u hemiji se to rešava, trebalo bi i u Srbiji, na slišan način!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.