Brnabić: Učinićemo sve da roba iz centralne Srbije stiže na KiM

Ostavite komentar


  1. A sta je sve, to je valjda DRZAVNA TAJNA, kao I nabavka aviona za Vladu I mnogo toga jos. Umesto da hitno kontaktira Brisel I trazi dozvolu za humanitarne konvoje, Premijerka najavljuje alternativne puteva za dostavu hrane I lekova, posto su raniji preseceni. Ova vlada je doziveka PORAZ i sada mora preko medjunarodnih organizacija da pomogne ionako frustriranom stanovnistvu na severu KiM!

    1. @miroslav sarcanski*** Stanovništvo Kosova postoji i južno od severa,a država Srbija ne pomaže socijalno ugroženim Albancima,koji su teoretski građani Srbije,po srpskom ustavu, jer je Kosovo,navodno deo Srbije…?!

  2. Sigurno je da će Evropa podržati šverc,sivu ekonomiju,korupciju i kriminal za to se oni zdušno zalažu .I hapšenje graničnih policajaca ocenili ste kao sramno,a buduće provokativn eakcije Evropa će pozdraviti kao legitimne .Kuda ste se vi uputili?

  3. U kom supermarketu u Srbiji može da se kupi bilo koji proizvod napravljen na Kosovu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.