Brnabić: Vučić da ima ulogu mentora nad premijerom

Ostavite komentar


  1. Muka vas je slušati. Najveca dupeuvlaka ce dobiti taj posao pod Vučicem, očigledno.

  2. A gde ces vece od ove gospodje????? "Oni" se sprdaju sa nama,eto sta rade !! A za sve je kriv i odgovoran boris (ja kao predsednik) tadic i njegova klika !! Svojim necinjenjem a posebno "cinjenjem" su napravili sve (pred)uslove da ovi ludaci dodju na vlast !!!

  3. Pa vlada i jeste privatni vučićev sektor. Dobro je da si bar iskren-a

  4. Zamislite da imate ovakvu cerku . Od srece da vam podju suze , , i da se slatko isplacete

  5. Vučićev najveći problem je kako da nađe premijera koji mu neće uraditi ono što je on uradio Nikoliću, a njih dvojica pre toga Šešelju. Njegov strah je tako velik da u svakome vidi veliku opasnost i zato traži onoga i mehanizam sa kojim će biti siguran da neće biti izigran, jer on, po svojoj prirodi, nikome ne može potpuno da veruje. Uostalom, to je i izjavio u intervjuu na B92 kada je novinar bio u njegovom kabinetu. I tu je sva igra, kakav mentor na početku mandata, samo kratak lanac dolazi u obzir.

  6. Bilo bi mnogo bolje da ministarka Brnabic daje sto manje izjava, ovako se samo sramoti. Prica kao predsednica razreda, hvali razrednog staresinu. Ponekad se pitam sta se desi u glavama ovih ljudi da tako sramotno izgube dostojanstvo.

  7. Koja blamaza, pa da se poveruje u pricu o firmi Asseco u kojoj je njen brat direktor

  8. E moja Ana, pa zar covek bez dana radno staza treba da bude mentor bilo kome. Pa ima li granica za vase poltronstvo

  9. Gospodjo Brnabic pratio sam vas rad i zadovoljan sam SA njim a ako postanete premiijerka dovoljno ste sposobni da na tom mestu budete i bolja öd Vucica i ja licno smatram da vama nije potreban Mentor i ne zaboravite i vi ste neko.Zelim van puno srece u Vasem radu

  10. Poziv na krsenje Ustava? A mislio sam da od DS-a i Tadica ne moze gore.

  11. Budući premijer će morati da bude zeuzdan kao konj, da nosi žvalu a uze će biti u Vučićevim rukama.

  12. Mislim da je predlog ministarke Brnabic neustavan, jer preporucuje radnje i odnose koji nisu predvidjeni kao ovlascenja predsenika I premijera Srbije, I obzirom na njenu veliku strucnost I poznavanje uprave zacudjen sam da je ona ovo izjavila…. Ako jeste….zbogom pameti, "mentorstvo" znaci tihu promenu sistema vlasti u predsednicki sistem, a da nije instucionalno doslo do promene u Ustavu….

  13. "Vučić treba da ima ulogu mentora nad premijerom" ???!!!
    Znaci uhlebljeni su svi sa srednjom skolom i zanatom,
    sad se prelazi na analfabete kojima treba pravni zastupnik.

  14. Ova osoba pppdstrekava krsenje ustava i to se zove napad na ustavni poredak i podstrekavanje na vrsenje krivicnih dela. A jos je ministarka, tako da je zaprecena kazna jos i veca jer je drzavna funkcionerka

  15. Ana sjajna si! A komentarisati izjave primitivnog debelog prasca iz jagodine je suvisno…

  16. Kakva je to terminologija, g-djo Brnabić? Pogledajte u rečniku šta znači reč "mentor". Vidi se, na žalost da ni vi niste imuni na autoritarnost bez obzira na vaše obrazovanje, Veliko ste razočarenje za mene. A izgledalo je da posedujete integritet za razliku od ostalih potencijalnih glista-kandidata za premijera…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.