Brnabić: Vučić razmišlja o koaliciji sa Šapićem, ja sam jedan od dva kandidata za novog premijera

Ostavite komentar


  1. Šta ono kažu za politiku… Ah, da. Da je biti prostitutka u odnosu na nju časno zanimanje.

    1. Ako govoriš o sebi onda je to OK !
      A u politici naravno da kao i u žitu uvek ima i kukolja ali se nadam da će SNS pokrenuti trijer i odvojiti taj kukolj na vreme a pre formiranja Vlade gde očekujem da će ući samo vredni, pošteni i sposobni ljudi.

        1. Evo suze od smeha:-)
          Nema veze ko je koliko u pravu…i ako nisam bas simpatizer AV. Ne moram ni biti, zivim dobro u nemackoj. Ali komentare citam ovde redovno…i mogu reci da ni jednom nemcu nebi takve orginalne recenice i reci pale na um kao kod srba.

  2. I pored obimnih i komplexnih roditeljskih obaveza, tata Ana je vrlo uspesno ODOGRALA ulogu p remijera.

  3. Tako je svejedno koga će AV posaditi , zna se ko ima apsolutnu i kompletnu vlast, sve su ostalo marionete koje su uhlebljene našim parama i partijsko-klanovskim čvorovima.

      1. Vecina naseg naroda nezna za bolje naucili da zive u muci.Zive samo da bih bilo vise naroda.

  4. Siguran sam da ce dogovor opravdati poverenje naroda i da ce formirana Vlada krenuti u nove pobede. Bitno da je vlast stabilna i da radi u korist njenih gradjana.

    1. A i ti li se.svrstavas u narod? Takvi punoglavci su vec svrstani u posebnu kategoriju kao botine-bezmozgasi?

    2. Najnovija kolekcija botovskih parola. Bitno je da je plata koju iz republičkog budžeta dobijaš za ovo lupetanje stabilna.

    1. Propali bi mi da su na vlasti ostali Dragan Đilas i njegovi kompanjoni koji su opustošili Srbiju za vreme svog mandata.
      Bilo ne povratilo se i daleko im lepa kuća !

      1. Covece, ti si lud. Djilas nikad nije bio mandatar. Bio je, jedno vreme gradonacelnik, i pobedio na izborima izvesnog Vucica, za kojeg se otkrilo da cak nije placao ni racune. U odnosu na Vesica je bio Isus Hristos!

    1. Lepo si napisao “Gordana“ – Ana je neko ko se dokazao. “Dokazala“ bilo bi pogrešno.

  5. Dr Sapic je ubedljiv kad govori. Sormaz takodje. Dr Jelena Trivan. Cedomir Jovanovic, takodje. Svetislav Basara za portparola vlade

    1. Samo u snovima, Šapić iako udje u vladu, neće imati značajniju ulogu u njoj.

  6. Razmišljao sam i analizirao najbliže saradnike predsednika Vučića i meni je na pamet palo da bi drugi kandidat za Premijera mogao biti Milenko Jovanov.

    On je čovek koji nema niti jedne mrlje u svojoj karijeri a vredan, školovan i sposoban je čovek pa bi mogao da obavlja funkciju Premijera Srbije.

    1. Truli leševi.. a ono kad je optuzio jeremićevu zenu da vodja narko kartela?A da ,oprostite,vi STVARNO verujete njemu da je ona vodja kartela, zaboravite…

    2. A ti se dragi raspric’o jutros ? Kao da ne zuris na posao ili ti je zapravo posao da kukurices po sajtovima. Lik koga pominjes je potpuno podoban. Ume da bude gad na jeziku god se to od njega trazi. A karakter mu je golem kao paukova muda.

    3. Premijer bi trebalo da bude neko ko nešto zna. Zafrkni te tvoje botovske kriterijume.

  7. Ko god da bude Premijer ubeđen sam da će vredno i pošteno obavljati svoj posao i dostojno nas predstavljati kako u Srbiji tako i u svetu.

  8. Sapic je pokazao da zna da se bori, verujem da je dobra opcija za partnera.

    1. Da na nije ovaj portal bio bih uskracen za saznanje, da su Srbiju preplavili maloumnici?

  9. A da li biste bili neobicna godpodjice Brnabic, pre nego stupite na novu duznost da ispunite obecanje koje ste narodu Srbije javno dali: Navodim: – Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će na pitanja o tome kako se nabavljaju respiratori, i da li se za to raspisuju javne nabavke, „posle vanrednog stanja izaći i gradjanima položiti račune koliko su respiratora kupili, od koga i koliko su novca za to potrošili“. COVID-19 | Tv Pink 15.04.2020 20:10

  10. Najverovatnija je ova opcija SNS-SPS-SPAS. Nasemu su potrebni i Dacic i Sapic da ga podrze na predsednickim izborima 2022. po odavno oprobanom sistemu ‘ja tebi- ti meni’.

  11. sada valjda znaš koliko ne znaš,………….

  12. • Na pitanje kako komentariše to što je premijerka Ana Brnabić izjavila da je ona jedna od dvoje kandidata iz SNS za mesto premijera u novoj vladi, kao i da je ta stranka bliža koaliciji sa Šapićem, Mihajlović je kazala da ne zna broj kandidata za predsednika vlade i da se o tome nije raspravljalo na zvaničnim sednicama Predsedništva, a bilo ih je nekoliko… Tanjug 04.08.2020. 13:19

  13. Ladno me stoli bojko koja će dvorska luda da glumi premijera u ime četvrtinske populacije protektorata a kada nas stvarno zaboli (ove „preostale“ tri četvrtine) verujem da ćemo znati kako da „previjemo ljuti lek na ljute rane“.

  14. Kakav izbor! Gosposja Brnabic ili neko drugi iz njene stranke…a potpresednica Vlade se ne seca da se o tome uopste raspravljalo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.