Brnabić za Zidojče Cajtung: Ovo je naše vreme

Ostavite komentar


  1. Auh … zatvorite prozor, lupa nešto
    Na žalost jeste „njihovo vreme“ …
    Tehničko i smisleno, katastrofa. Veze njeni i njihovi potezi nemaju sa pravom digitalizacijom, to je krpež i korupcija.
    Pa bilo bi me sramota i podneo bih ostavku istog trenutka da mi se na javnu nabavku za sajt vlade koja propagira digitalizaciju javi JEDNA firma.
    Još veća sramota da u zemlji Srbiji ONO platim 190.000 Evra. Pa 20 firmi u Srbiji bi onakav portal sprašilo u pauzi za ručak za 20 % od gornje sume.
    U Srbiji koja više novca pravi softverskim kodom nego u malinama.
    Kursadžije preko NSZ … pukao tender.
    Ovakve izjave su slika i prilika praznog lupetanja.
    Minimum tehničkih standarda nije ispunjen u krpama i ritama koje se zovu elektronska uprava u Srbiji. To su ostrva i parcele gde gazduju odabrane firme. Veze nema sa kvalitetom, praćenjem tehnologija, jednoobraznošću pristupa i inter-konekciji.
    A gospojica zaliva li zaliva sendviče ovakvim izjavama za prosti puk.

    1. Toliko o E-dnevnicima gde je softver placen 5x vise od trzisne vrednosti a nastavnici pisu u sveske pa kuci popunjavaju jer u skoli ima jedan kompjuter ili nema internet .

  2. Da citiram Srećne Ljude:

    Napolju je vučje vreme
    strah od nekih tamnih noći
    na tvom putu od života
    izaberi kud ćeš poći.

  3. ,,Sreća,pa OVAKO,,,izabrana,,Premijerka Brnabić NEMORA DA podeli i ,,recepte,,Za ovakve, njene i njihove,,reforme i,,zlatno doba,,.Pitanje je IMALI I U TIM,Neliderskim,zemljama,OVAKVIH,,KVALITETNIH,KADROVA,,PO NJENIM,,EKSKLUZIVAMA,, Koji još mukice,moraju i na doškolovavanje,,a žive i neki,mrsomudi,, Extra klase, u svim, resorima,naše gore ,,lišće,, koji su prepozanali,,njihovo i njeno,,doba,,.Svakoga dana u Svakom pogledu, NEMORAMO DA BRIGAMO KO ĆE OPET DA NAS,IZBRUKA,NapreDno i ,,Poštenski,,..Za tu,,robu,,srećom,nema oskudacije,.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.