Brnabić: Zamrznut konflikt nije rešenje

Ostavite komentar


  1. Resenje decenijskog problema sa Kosovom je najbolje resenje, nikakvo zamrzavanje ne dolazi u obzir, jer bi to samo jos vise talozilo probleme, iz kojih bi se jos teze doslo do resenja.

  2. Definitivno zamrznuti konflikt nije resenje, jedanput ce ga odmrznuti i opet cemo imati iste probleme. Zato svi imate moju podrsku da resite ovaj konflikt

    1. Da si ti , nazovi vlado , čoek sa nekim svojim mišljenjem a ne bot, ne bi pisao ove gluposti gušeći se sendvičom. He,imaju tvoju podršku ,kolko to smešno zvuči.

  3. A kakvo je to resenje da ga priznamo ,da ga se definitivno resimo ? Jednom kad potpises da ga se odrices nema vise povratka.Dzaba njima ta sva priznanja od velikih sila kad bez naseg potpisa nemaju tu samostalnost.U tome je i caka i zbog toga to insistiranje.E sad sto su nasli Vucica koji ce da im da potpis i stolicu u UN to je pitanje za sve nas ,da se dozovemo pameti jer ako Kosovo da usledice dalje cepanje Srbije a sve zarad ulaska u EU. Pa vise se protive nezavisnosti Kosova jedna Spanija napr. nego ova nasa izdajnicka vlast

  4. О чему ова госпоџа дивани? Између два намештања послова брату објави неку бесловесну мудрост о Косову, по правилу на штету Србије, а у прилог Тачија, Вучића и Харадинаја.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.