Brnabić (SNS): Ako je verovati Draganu Đilasu, Srbija bi danas imala 60 miliona stanovnika

Ostavite komentar


  1. Iskorišćavaju te kako bi pokazali da premijerka jedne primitivne i korumpirane zemlje može da bude predstavnica LGBT populacije za koju prstom nisi mrdnula. Ne umeš da govoriš, da se ponašaš, nemaš nikakve diplomatske veštine, a o ljudskim kvalitetima i da ne govorimo. Postojiš samo zato što si poltron.

  2. Poslednja osoba u Srbiji kojoj se moze verovati je BIROTEHNICARKA(To zvanje joj je po diplomi) Ana Brnabic.Navedena se rukama i nogama bori za udobnu fotelju i da se dokaze svom sefu.Neka se bavi funkcijom jos ovo malo vremena na kojoj je sada i ostavi opoziciju na miru jer u njoj ima puno obrazovanih i sposobnih koje treba postovati.

  3. Jedva je pročitala ono sa „podstanarkom“ u Miketićevom stanu, da li je razumela, pitanje je. To što postoji centralni registar nije garancija ničemu. Vlast ne poštuje ustav, pa šta je jedan centralni registar za njih.

  4. prave se lazne prijave prebivalista a isto to je radjeno i za prosle izbore to sigurno znam za mup na vracaru u beogradu. a premijerka laže i netrepće

  5. Brnabicka, preti gradjanima, ako to nije za osudu i krivicno gonjenje, onda je u ovakvoj Srbiji sve dozvoljeno.

  6. Ako je ova zena sa istinski malouracinljivim lazima potrebna Mojoj Otadzbini, onda ja emam sta drugo nego da se borim protiv nje i njenih nalogodavaca i trbuhozboraca.

  7. Ko njoj ili njemu da nesto poveruje samo pljuje po opoziciji narocito po djilasu on je pravi obrazovani gospodin da je lopov kako pricaju davno bi ga uhapsili vas sve treba pohapsiti jjer ne znate za sramotu ,vi ste velika laz,

  8. TI si direktni krivac što na deca beže iz zemlje…uključujući i noju decu.
    Ljudi bez biografija vode ovu državu … kriminal je ovladao odavno…
    Preci nam se u grobu prevrću kada vas vide na funkcijama …

  9. Priča koješta i potpaljuje samo da se ne priča o tome kako kradu uveliko već i nameštaju izbore

  10. premijer Srbije beaše:situaciono i burno reagovanje na svaku istinu
    da Jorgovanka ne drži veštački kurs evra,vaših zadnjih 12 godina bi bila čista stagnacija ,nizbrdica,cunami…kifla je koštala 10 dinara sada je 55 dinara od 10 euro centi na pola evra,tehnički bio 1200 din sada je 7500 dinara,taksa u sudu za overu 120 dinara sada koliko hoće i kako hoće notari.

  11. Ne treba trošiti energiju na ovaj pokondireni talog, treba se aktivno angažovati u KONTROLI ovih tzv. „izbora“, koji predstoje a NE ispunjavaju osnovne uslove (mediji…) za fer izbore, treba dogovoriti timove/ekipe sa rezervom za svako izborno mesto, naoružane pametnim/kamerama i da se svaki korak kontroliše, proveri svaka lista glasača, uporedi broj sa registrovanim u opštini, itd.

    Jer ovaj radikalno naZadni nacionalsocijalistički bašibozuk će sve da pokuša, sve! Ništa im nije sveto, „pljuvanje“ je tek počelo, oni žive od podela i mržnje.

  12. „Brnabić (SNS): Ako je verovati Draganu Đilasu, Srbija bi danas imala 60 miliona stanovnika“
    – Ako je verovati poreskoj upravi, Srbija ima 48 milijardera i 33.000 milionera. Deviznih, naravno. A toliko ih sigurno nije imala pre juna 2012.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.