Bulatović (SSP): Prazna i napuštena sela jedan od najvećih zločina SNS

Ostavite komentar


  1. A do 2012. Godine – Švajcarska! Jel’ ova izjava namenjena stanovnicima Južne Afrike ili nama u Srbiji . Pošto je na srpskom a ne na engleskom, najverovatnije našoj omladini koja je pre pet-šest godina počela da se interesuje za politiku i društvena događanja. Da slučajno ne ostanu neobavešteni kako je srpsko selo izgledalo pre nego što je došlo „zlo“. A tek zdravstvo. Med i mleko. Medicinske sestre smo morali na silu da šaljemo u Češku i Slovačku. Da pomognemo braći Slovenima.
    Savet: Nekim ljudima je zaista bolje da beže od mikrofona i novinara. I od izjava o vređanju inteligencije! Osim ako se ne radi o satiričarima i komičarima!

  2. Pa da li je moguće da sve,baš sve što u ovoj jadnoj zemlji ne valja,pripisujete Vučiću i ovoj vlasti?!Pa baš zbog toga,narod sve manje veruje u sve vas u kompletu.Ne,nisam za Vučića,ali ne lažite.Da li mislite da nam je pamćenje kao kod zlatne ribice?

  3. Sad ste se toga setili? A sta je bilo pre SNS-a? Samo znate da pricate gluposti i trazite da dobijate politicke poene preko nasih seljackih ledja. Svi ste vi isti.

  4. Tacno je da propast sela nije poceo od ove vlasti, ali nista nisu uradili da to stane.Naprotiv ubrzali su I svakodnevno ga ubrzavaju, unistavajuci I prodavajuci najbolju zemlju za racun stranih investitora (profitera) od koji dobijaju (tajno) bogate provizije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.