Bulatović (SSP): Sve vrste subvencija poljoprivredi kontroliše lobi SNS (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Ništa nivo, tako je bilo I pre dvadeset pet godina, došao sam do spiska koji je davao tadašnji fond za razvoj Srbije preko Agrobanke, sve mahom stranački opredeljeni, DS, stranka Dišana Mihajilovića itd….Zato je selo nestalo!!!!!

  1. Apsolutno se slažem sa konstatacijom ovog gospodina. Jedina razlika je što bih ja rekao da sve subvencije, dotacije i sva pomoć namnjeni opstanku sela završe u džepovima krvopija kojima je i do sela i do Arbije stalo kao do lanjskoga snega. Imam utisak da će svi ovi pokušaji oživljavana sela definitivno ubiti i selo i seljake. Selo napustaju i oni najuporniji, koji su shvatili da rade za mafiju koja, da se ne lažemo nema ni ideologiju, ni partiju niti bilo kakvog Boga. Kada pokupe „kajmak“ oni će da napuste ovu „propalu“ državu i da žive u nekoj od država u kojima se „zna red“. Lopovi u dobili dotacije za izgradnju hladnjača i farmi, koje monošpolom isisavaju i poslednje znake života iz sela i seljaka. U mojoj Toplici se, u cilju „oživljavanja sela“ višnja otkupljivala po 18 dinara, šljiva po 8, jabuke po 10 dinara, malina 100 a kupine po 40. Seljaci su postali „slobodni robovi“. Oni obradjuju nsvoje imanje ulažu nevidjeni napor i redtva da bi hranili kriminalce, koji imaju veze, partijsku ili burazersku podršku. Možda bi ukidanje ovih subvencija za „oživljavanje sela“ bio pravi potez. Jer ovo ne vodi ničemu.

  2. Apsolutno se slažem sa konstatacijom ovog gospodina. Jedina razlika je što bih ja rekao da sve subvencije, dotacije i sva pomoć namnjeni opstanku sela završe u džepovima krvopija kojima je i do sela i do Srbije stalo kao do lanjskoga snega. Imam utisak da će svi ovi pokušaji oživljavana sela definitivno ubiti i selo i seljake. Selo napustaju i oni najuporniji, koji su shvatili da rade za mafiju koja, da se ne lažemo nema ni ideologiju, ni partiju niti bilo kakvog Boga. Kada pokupe „kajmak“ oni će da napuste ovu „propalu“ državu i da žive u nekoj od država u kojima se „zna red“. Lopovi u dobili dotacije za izgradnju hladnjača i farmi, koje monošpolom isisavaju i poslednje znake života iz sela i seljaka. U mojoj Toplici se, u cilju „oživljavanja sela“ višnja otkupljivala po 18 dinara, šljiva po 8, jabuke po 10 dinara, malina 100 a kupine po 40. Seljaci su postali „slobodni robovi“. Oni obradjuju nsvoje imanje ulažu nevidjeni napor i redtva da bi hranili kriminalce, koji imaju veze, partijsku ili burazersku podršku. Možda bi ukidanje ovih subvencija za „oživljavanje sela“ bio pravi potez. Jer ovo ne vodi ničemu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.