Burno u Skupštini Srbije: Tvrdnje da je Mali opsovao Draganu Rakić, Sandra Božić pitala poslanice opozicije zašto se šetkaju pored poslanika SNS

Ostavite komentar


  1. SNS mafija je sve nervoznija. Plaše se , jer im se približava vreme, za polaganje računa.

  2. Stvarno je sramno kako Orlić vodi skupštinu.Jedan aršin ima za svoje poslanike,a drugi za opoziciju,pa na taj način sve više nervira i gradjane pored TV prijemnika koji su besni na Orlića.

  3. Sramota kako skupstina funkcionise. Zaista vrlo los primer ovom arodu. Nije ni cudo sto je sve uruseno i funkcionise od dNas do sutra.

  4. Skupština Srbije odavno nepostoji kao što nepostoji vlada i ministri ovo je samo bacanje para

  5. Biće sve gore i gore, dok neko ne izgubi glavu u Skupštini! Nadam se da grešim…

  6. Godpodja Bozic to po sebi meri situaciju? Sramotno i ponizavajuce,ali ona to govori o sebi najvise… a gospodin Orlic nedorastao zadatku…

  7. Godpodja Bozic to po sebi meri situaciju? Sramotno i ponizavajuce,ali ona to govori o sebi najvise… a gospodin Orlic nedorastao zadatku… a gospodin Mali, tek ce da psuje… ljudi su ga procitali…

  8. Opozicija?Zar to u Srbiji postoji.Pa da im Vučić nije spustio „celzijus“,kada bi ušli u skupštinu?Nikada.

  9. @ET
    Tako je bilo sa svakom strankom koja je vladala, od SPS, DSS, DS. Razvaljivali su vrata ko ce prvi uci da se uclani a kako su gubili vlast da se isclani i predje u novu vladajucu.

  10. Ja se ne bih mesala sa njima u skupstini.
    Sns su ispod svakog nivoa. Sve prosti, nekulturni. Primitivizam teski.

  11. Nastavlja se rijaliti u Skupštini, nista se nije promenilo,kulture nema ,odgovora poslanicima nema,

  12. Gledao i stideo se. Neke je trebalo vezati, nekim drugima staviti flaster preko usta… A meni je trebalo ugasiti TV. Kad nemam pametnija posla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.