Čanak: Nema opravdanja za državu koja toleriše Šešelja

Ostavite komentar


  1. Nespretan pokušaj da se razdvoje politički stavovi učitelja i učenika.
    Da,jedan mu je potreban a drugi je nažalost višak.

  2. Sve je to lepo rečeno,ali šta bi i kako bi sa Čankom da se sa SNS slizo sa tim korenom i stablom i granama koje Šešeljvsko.Na koga on sada pljuje_

  3. Ne treba da tolerise ni tebe ni Seselja. Obojica podrzavate ovu vlast i treba vas ukloniti i staviti na vas politicku tacku.

    1. Ispravna konstatacija, poštovni Vladimire, stim što je gospodin Šešelj ipak patriota za razliku o gospodina Čanka

  4. Prvo da se razumemo državu čine političari na vlasti ,uprava iste i još vojska i policija.Kobajagi nezadovoljan poslanik bi trebalo da bude malo precizniji.Ovako će ljudi pomisliti da on samog sebe prekoreva što je neverovatno.Jer se dobro zna koliko je on samoljubiv.

  5. Pa da mu je za vreme ove vlasti sudjeno u Srbiji, bio bi oslobodjen. Možda je ipak Hag bio bolja opcija . A ko zna šta bi bilo za vreme bivše vlasti. Sigurno ga ne bi odvalili 10 jahre.

  6. Nepojmljivo je da se i opozicija ne oglašava dovoljno i ne čini ništa da se zlo zvano ŠEŠELJ zauvek ukloni iz vidika normalnih ljudi.

  7. Pa šta si tražio onda u kopiji Utiska nedelje na PINK-u sa Šešeljem?

    1. to bih ga i ja pitao. otišao sam na pink samo da vidim koga su te večeri navatali sa ove, normalne, strane, i video da je to političar koji je „middle of the road“, na pola puta od tamo i ovde. svake nedelje oni pronađu još jednog, pa još jednog, da odigra svoju ulogu u tom njihovom smešnom pozorištu.

  8. canak, ti si potrosena prica kao i seselj…daj da se odmorimo malo od vas..

  9. Oduševljen sam oštrim istupanjima opozicionara Čanka danas i juče Čede Jovanovića. Dok imamo ovakvu opoziciju imamo i nadu u bolje sutra za nas i našu decu. Jedini problem je to što je te svoje zločine Šešelj počinio zajedno sa onima koje danas Čanak i Jovanović podržavaju i sa kojima duvaju u istu tikvu.

  10. Piši zlatom , govnom zapečati – smrdi pa smrdi džaba sve zlato . . .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.