Čanak: Vuk Jeremić otkrio pravo lice, cilj bojkota je sprečavanje sporazuma sa Kosovom

Ostavite komentar


  1. Da je obo normalna drzava ovaj bi mogao da izrazava svoje misljenje u medijima tek po odsluzenju adekvatne kazne zatvora za brutalno i kukavicko, uz pomoc svojih telohranitelja, premlacivanje onog coveka s kojim se posvadjao u kafani, kao sto bi svaki drugi gradjanin Srbije odgovarao. Poslanik, naravno, vise nikada ne bi mogao da bude.

  2. Evo javio se i Voja Koštunica kaže imao je rešenje za Kosovo (Honkong). Samo što Srbija nije Kina… Jedan od glavnih problema naše elite je što oni misle da je Srbija isto što i Kina, Rusija, SAD. Za njih je i biti Nemačka, Francuska „malo“…. a tek Švajcarska, Bugarska, Švedska, Češka,…, zemlje slične veličine, je apsolutno ništa „nula“. Takvu megalomaniju svet nije video. Zato Srbija sada i jeste dno: dno-dna.

    1. Draga Katice,
      Ja Vas ne razumem. Ako Srbija nije Kina, Rusija i slično, po Vama cela država treba da se rasparča i nestane

      1. Ama, pada Berlinski zid 1989., i ti naši staljinisti se „prave“ da nije pao. Vidiš male državice ne mogu tako da se ponašaju. Primera ima koliko hoćeš. Najluđi (samoubilački ) je da ti vodiš takvu spoljnu politiku pa da zemlju od 7 miliona uvedeš u rat s NATO (1 milijarda)…. ne možeš voditi takvu politiku, male zemlje pri vođenju spoljne politike moraju da uvažavaju „brojna ograničenja“ (a ta ograničenja nemaju Kina, Rusija i SAD).

  3. Reče Šešeljev drugar i sececionista. Smešno je ko se još uvek bavi politikom u ovoj zemlji.

  4. Kako se nalupa svakakvih budalaština ( četnici i Moskva !? ). Samo ti izađi na izbore i neka ti uštVA ubaci glasove da pređeš cenzus.

  5. Ha, ha, ha. Kaže Čanak da su maske pale. Tačno, vidi se čiji je on potrčko. Za dobru apanažu u Vojvodini koju su mu omogućili napredni radikali, on će napadati sve Vučićeve protivnike. Bedno.

  6. Gospodine Čanak, gospodin Jeremić umalo da postane generalni sekretar UN! Bilo bi pošteno s Vaše strane da ovakvu salvu napada uputite predsedniku Vučiću i njegovoj marionetskoj Vladi, a koji Srbiju vode upravo tamo gde pričate, i to u skladu s Šešeljevim zamislima od kako su se pojavili na političkoj sceni! Sram Vas bilo.

  7. Zanimljivo, dobro se sećamo kaže vreća čvara.. Pa sećamo se i mi prebijanja, učestvovanja u u rijalitima, okretanja leđe Đinđiću, zatvori nos i glasaj za DOS, i sijaset drugih bisera. Kao dobro se sećamo predsednikovanja skupštine UN, za njega koji nije mogao ga bude ni predsednik udruženja vojvođanskih svinjogojitelja! Ja verujem da bi on da se prizna Kosmet i na taj načinotvore vraqta odcepljenju i Vojvodine, kao kad mogu oni možemo i mi, jasno ko beli dan. A i kinta je u pitanju, državna jasla.

  8. Dugo,dugo je ovaj cimbenik spavao…I zaludjivao Vojvodinu,te postao politicki Pink Panter,uprkos kilazi slona…!! Sada,nema averziju prema Titu …??

  9. A šta ako želimo da Vučić reši pitanje Kosova a ne želimo više Vučića na vlasti. Šta onda da radimo po pitanju izbora?

  10. Čanak u pravu 1/1, posebno za Jeremića.. Očekuje se nesvest u komentarima, ali dobro..Zato smo tu gde smo, sa Vučićem i prepariranim radikalima i julovcima na vlasti..

  11. Ta…mani se gosp.Canak …. sta si rucao… boze …boze … da nisu oni cuveni Acini sendvici sa mesnatim preradjevinama koje “ braca “ Rusi bojkotuju zbog “ malog “ viska ne prijatnih kalorija pa nam ovako kritikujes opoziciju . nesto mi govori da bi hteo da dobijes titulu DR. na novom Vucevicevom fakultetu vestacke intiligancije u Novome Sadu
    Bas si me razocarao , napustam LSV

  12. Cilj je sprečavanje PRIZNAVANJA Kosova a ne postizanje SPORAZUMA. Za sve vas „Evropljane i građane“ imam jedno jednostavno pitanje. Koja bi se Evropska zemlja ili njen pojedinačni građanin dobrovoljno odrekla dela svoje teritorije pa makar ta teritorija ne predstavljala izvorište njene duhovnosti i državnosti kao što je KOSMET za Srbe

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.