Čanak: Zgrada RTV Vojvodine otvorena radi promocije Mirovića, nije još ni useljena

Ostavite komentar


  1. Lažni opozicionar i pojam bahatosti dok je na vlasi bio. Može sve i da se nekako zabravi ali vožnja u pešačkoj zoni Novig Sada ski sankama nikada. …

  2. Lažeš na kvadrat, kao prvo Vojvodina nezarađuje toliko koliko bi ti hteo. Sve što je počelo zarađivati u Vojvodini je ili investicije dovedene od strane SNS ili pozitivna ekonomska klima koja privlači zemare da ulažu u neki vid biznisa. Ti laprdaš sve u cilju umanjenja sadašnje vlasti kao i onaj buljooki narkoman. Ali garantujem da bi vi bili samo gori jer ste cenim sebičniji od ovih trenutnih.

    1. RASTA, ccccccc…šta reče ti !? Sve što se počelo zarađivati u Vojvodini je od investicija dovedenih od strane SNS!!!????
      Jeste, Vojvodina nije ni postojala dok SNS klika nije došla na vlast!
      Hvala svim Mirovićima,
      Vučićima, Vučevićima…….jer da nema njih evo tačno ne znam šta bih radio i gde bi se denuo!!
      Čanak konačno posle dužeg vremena vraćen u pravi kolosek, nastavi tako……!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.