Centar Kragujevca glasao je za opoziciju, dok su rubna naselja i dalje za Vučića: Šta se to desilo u nedelju

Anaiza izbornih rezultata u Kragujevcu i Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pa da. To su oni što svaki dan doplivaju u centar KGa, pa starosedeoci ne mogu posao u rodnom gradu da nađu, a kamo li parking za svoja vozila. Supruga putuje na svoj posao, ja na svoj. Za nas nije bilo mesta u rodnom gradu, a oboje smo stručni u svom poslu, ali to danas nema veze obavezna je partijska knjižica koju neću nikada imati, pa taman da mi život zavisi od toga.

  2. Kukavci sinji, meni liči da ste vi izgubili. Ma, boli vas… Vi ste obrazovaniji, pametnuji, urbaniji… Ko …. ove seljake sa periferije. Vi ste sami sebi dovoljni.

  3. Opozicija nije samo Djilas…..razmislite samo Malo kolko je listi bilo na izborima I kolko su imali glasova. Matematika ……..

  4. Loša analiza, prilično loša. Vučić je spustio cenzus i dozvolio nekim strankama i koalicijama ulazak u parlament. Klasično filovanje demokratije. Na 5% cenzusa prebrojte koliko bi opozicija imala. Da rezimiram, ne može mu niko ništa, jer se ne nudi alternativa njegovoj politici.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.