Čepurin poručio Đukanoviću da će proći kao Porošenko

Ostavite komentar


  1. Znaci direktna pretnja: „Namesticemo ti izbore kao Porosenku“. Ne znam samo kog klovna ce da „dovedu“?

        1. Milo je drzavnik koji se hrabro suprotstavio Milosevicu i gradjane svoje zemlje u najvecoj meri, zastitio od strahota NATO bombardovanja 1999g. Uspeo je da vrati nezavisnost Crnoj Gori, da je uvede u NATO i da se odvoji od pogubnog uticaja Rusije, da otvori i zatvori najvise poglavlja u pridruzivanju EU, da svakodnevno gradi harmonicne odnose sa nacionalnim manjinama, da se suprotstavi svakom nacionalizmu a narocito srpskom koji se pokazao najpogubnijim i najopasnijim na ovim prostorima. Da li se sa bratom enormno obogatio. Jeste, ali svoj narod nije osiromasio,dok se u Srbiji braca i njihova kamarila bogate na ustrb svojih gradjana, penzionera, lekara, profesora, koji su najsiromasniji u ovom delu Evrope.

          1. Srpski nacionalizam?! Vratio nezavisnost? Da li stvarno verujes u sve to? Kad bi samo znala istoriju, barem onu osnovnu, znala bi ko je sve cinio srpski narod. Neki su se poturcili pa ajd i da razumemo zasto danas misle da su poreklom od Turaka a ne od Srba. Al Crnogorci su uvek bili pravoslavci, srpskog porekla i tacka. Nema druge istine. Mozete vi usijane glave da mislite da ako se odreknete svog porekla idete pravo u EU i standard odmah raste, ali to je samo infantilno razmisljanje neukih i prizemnih. Istina je samo jedna i ne moze se menjati Mirka, koliko god godinica da imas.

    1. Čepurin je delimicno i u pravu. Hegel i Marks su takodje rekli ce se Velika Srbija prvi put pojaviti kao istorija, drugi put devedesetih kao krvava farsa a zatim u Crnoj Gori u fazi lakrdije. Izvesno je da ce i to Srbiju da kosta. Ali ima se, moze se. Ne placa se iz svog dzepa.

  2. Neka se ne brine on za CG. Putin vlada na mnogo goti način od Đukanovića i to nekoliko mandata. Dakle neka Čepurin gleda u svoje dvorište a CG je u NATO.

    1. Nije Putin bombardovao Dubrovnik pa je sad ucenjen Hagom,
      nije ni pod poternicom italijanskog tužilaštva za kriminal da se poziva na imunitet,
      nije putin priznao nekakvo tzv. kosovo i otima teritoriju Srbiji,
      nego Milo zabija nož u ledja Srbiji sve odričući se svog mentora Miloševića,…

      1. Uuuu jaka m..a!!!Crna Gora u nato!!!??Amerika će istog časa zbog mila(i takvih ko ti) ući u nuklearni rat sa Rusijom!!!

    2. …A sad adio gosp. Cepurin,hvala na druzbi..!! …Ali ,kakve su prognoze za zemlju u kojoj ste sluzbovali…?? Da li ce se oteti kolonizaciji…?

      1. G’dine iseljenice, nije poltronska? Danas se ne postavlja pitanje da li su režimi malih drzava poltronski, vec kojoj sili poltronisu. Zanosite se slobodom i ravnopravnoscu, a na kraju pobedjuje dogovor velikih sila. Ono sto pouzdano znam je da nezavisnost ne postoji.

  3. Поштовани господине Чепурин,СПЦ је способна да самостално уз помоћ свог Српског народа реши проблем везан за Закон о верскимбслободама у Црној Гори.Ваше изјаве у тренутку када су преговори са Приштином стопирани не иду у прилог дипломатског решења већ грубог мешање у државне послове Србије.Не заборавите да су Руси управљали својом државом из Законоправила које је Свети Сава написао у 13.веку а Руси су га употребљавали тек у 16.веку.Да ли сте чули за град Скадар кога су Срби препустили Албанцима 1913.године,због Руске „

  4. Aleksandre, nije vaše da komentarišete sudbinu Djukanovića. A nema ni neke razlike izmedju Putina i Mile. Sretan vam povratak u rusku diktaturu.

  5. Crna Gora je nezavisna drzava u odnosu na nasu guberniju i za razliku od nas nije poltronska. A u Ukrajini je pobedio Zelenski jer ga je narod izabrao na postenim i fer izborima. Obadve zemlje idu napred u bolje sutra a mi,mi smo usidreni na dnu. Za nas je dobar Asad,Maduro i da ne nabrajam ostale diktatore koji ubijaju i unazadjuju svoj narod.Ne dirajte Crnu Goru.

    1. Ne uzmite bolje za primer demokratsku Saudiju(najvernijeg američkog partnera i kupca)!!Dok nije došao Kastro,Kuba je bila ploveća kockarnica i kupleraj američke mafije sa 85% nepismenih!!Vi možete lizati nešto nato paktu(a i milu),ali švercer cigareta i droge koji je javno izjavljivao(ja ga čuo na TV )da mu je maternji jezik Srpski…Unuk četničkog vojvode Blaža Đukanovića(po kome je sinu dao ime)….I još nešto:nas koji volimo Rusiju i doživljamo je kao bratsku državu je mnooooogo više!!Možemo da izađemo na ulicu i mi i vi(pa da se prebrojimo i razmenimo argumente,onako demokratski)!!KO dira CG??!!Šta je sa 30% njenih stanovnika??!!Jel oni nemaju nikakva prava??!!

    2. G’dine iseljenice, nije poltronska? Danas se ne postavlja pitanje da li su režimi malih drzava poltronski, vec kojoj sili poltronisu. Zanosite se slobodom i ravnopravnoscu, a na kraju pobedjuje dogovor velikih sila. Ono sto pouzdano znam je da nezavisnost ne postoji.

    3. Ostani tu gde jesi,što bi narod rekao“Putuj igumane i ne brini za manastir“,još sam bio i fin,što bi ti sve i rekao.

  6. Bolje i da prodje kao Porosenko, al da se sacuva drzava. Nego da ko Janukovic isporuci rusima drzavu na tacni, ne bi li ostao na vlasti.

    1. Па јес’, Украјина се сачувала и економски и социјално, да не говоримо територијално… да пожели човек. Непријатељима.

      1. Ne bi njima ostalo ni to sto danas imaju, da su pustili da ih Janukovic isporuci za 15 milijardi gasa, koji uzgred nikad ne bi videli. Sad bi njima na Majdanu bio ruski tenk.

  7. Tovariš Čepurin se malo pogubio,ako može da izigrava gubernatora u Beogradu, neka mu bude,ali od kuda mu pravo da se laća Crne Gore.Skanadalozno i bezobrazno istovremeno.

  8. Mora čepurin da se čepi svom gazdi jer došlo vreme da se ide kući! Milo više liči na junošu Janukoviča ako ćemo iskreno govoriti ruski brate nemili, koga ste vi sovjeti zbrinuli za dobre strane novce baš kao i našu pokojnu baba julu.

    1. „da se čepi“???
      Srpski brate nemili nepismeni,
      malo povedi računa o kulturi govora na društvenim mrežama.

  9. Šta ima da poručuje ambasador jedne države u drugoj državi na odlasku predsedniku treće države?! Arogancija na ruskom nivou!

    1. Jeli keve ti,a kako se zove kad te neko tera da(uz osmeh)pokloniš pobunjenicima 15%svoje teritorije!!!??Ništa vam ne smeta kad američki ambasador deli po školama karte Srbije bez Kosmeta??!!E jadu…oca bi prodali za šaku zapadnih krpica!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.