Protest u Beogradu: Bojkot jer volimo Srbiju (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. MOZE LI NEKO DA MI OBJASNI ZASTO SE MI NAORUZAVAMO, KOGA SE NASA VLAST PLASI I OD KOGA DA SE BRANI KAD SMO OKRUZENI NATOOM? JOS KUPUJE ORUZJE OD KINEZA, SIROTA SRBIJA RAZVIJA KINESKU VOJNU INDUSTRIJU.

      1. @Ljubiša Ljubiša, savetujem Vam malo pristojnosti! I, priključite se protestima, tamo su vrlo pristojni ljudi koji Srbiju vole mnogo više od ovih vlastodržaca.

        1. Baš ste pristojni,videlo se.Nasilni…to si hteo da kažeš…e,pa ja ne razbijam tudje,ne čupam znakove,udaram žene…

    1. Draga Viki nabavljamo oruzije ako nedaj bože opet dodje Boris Tadić na vlast da ima šta da topi…Ps:Molim protestante u narodu poznate kao subotare da se ne premazuju nevidljivom kremom jer kad šetaju ulicama nisu primećeni!!!

      1. hehe botovi. Odgovori su vam dobri. Sve mi se vise svidjaju. Cak ste i duhoviti. Ali kvarno duhoviti.
        „Ko za rane nezna ožiljku se ruga.“
        Ima nesto sto vam ne ide u prilog.
        I S T I N A.
        A istina se kad tad obije o glavu.

    2. U Krušiku štrajkuju jer ne primaju više meseci platu a RT javlja da je SDPR prodao min. mine iz Krušika za 10,5 M$ koje su na kraju završile kod Islamista.u Siriji. Čudni su putevi oružja i para a plate kod nas minimalac!

    1. A,šta opet bila neka šetnja???Znači ta krema za nevidljive šetače ipak deluje…a ja pomislih da ih je bilo 50-ak…izgleda da za njih nije bilo kreme.

  2. Ljubisa, ljubi te majka, kazi coveku prosto, da razume. Reci: mi se naoruzavamo da ostvarimo cika Garasanina sanak: mi ocemo da mremo za sanak Velika Srbija- ne sme Srbin biti van Srbije, od Karlobaga, preko Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Albanije do Skadrai tamo do Skoplja. Nije malo, ali ce da ginemo svi( osim SNS-ovih orlova i orlica) mada nema bas puno vojske, sve pobeze u Vuline i u Brnabicke , no jescemo korenje, lizati prazne frizidere, ali se umiriti necemo! Dok nas neko dobro ne umiri.

  3. Ljudi, protesti nemaju smisla. Kad su opozicioni lideri upali u RTS, napravili su veliku grešku. I ovaj Vučić da je pametan sve bi to nabio u tamnicu i naplatio bi štetu što su farbali vrata. Bruka i sramota šta ti nasilnici rade. Vučić ❤

  4. Vucic trpa u tamnice i naplacuje stete? On je predsednik drzave, zar ne? Lepo si to botu objasio, jer je tvoj vodja i babica i putar i lekar…..To je razlog pobune, ako nisi znao i zlo koje svi vi sejete oko sebe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.