Čije je „Moramo“ i zašto: Sagovornici Danasa o tome ko je u pravu u borbi za brend imena koalicije

Ostavite komentar

  1. Sitni interesi… Slika i prilika onoga što je naš glavni problem. Zato smo tu gde jesmo.

  2. Dečija posla! Verovatno misle da mogu i brend „Eurokem“ da zaštite kao svoj, pošto su ga često koristili u detinjstvu.

  3. To je svako ko iole poznaje našu političku scenu mogao odavno da predvidi. Ni jedna od tih političkih koalicija u Srbiji nije zasnovana na istovetnom programu, idejama i planovima nego isključivo samo na finansijskom interesu – kako se dočepati državnih para. Znaju svi oni da kao politički subjekti ne predstavljaju nikakvu snagu niti imaju realne i održive političke programe – gde se svakako ne mogu podrazmevati populističke akcije, retorika i obećanja. Da bi nekako prešli cenzus jedina opcija je koalicija, koliko god bila nakazna i nelogična a onog momenta kad se ostvari cilj, mandati u državnim telima, svako zajedništvo nestaje i svako gleda kako da zgrabi veći deo kolača (para) … Da se kladimo da za sledeće izbore neće biti ni blizu cenzusa?

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

28. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.