Čije je „Moramo“ i zašto: Sagovornici Danasa o tome ko je u pravu u borbi za brend imena koalicije

Ostavite komentar


  1. Sitni interesi… Slika i prilika onoga što je naš glavni problem. Zato smo tu gde jesmo.

  2. Sada će verovatno da podrže Vučića ili eventualno kod Đilasa.

  3. Dečija posla! Verovatno misle da mogu i brend „Eurokem“ da zaštite kao svoj, pošto su ga često koristili u detinjstvu.

  4. To je svako ko iole poznaje našu političku scenu mogao odavno da predvidi. Ni jedna od tih političkih koalicija u Srbiji nije zasnovana na istovetnom programu, idejama i planovima nego isključivo samo na finansijskom interesu – kako se dočepati državnih para. Znaju svi oni da kao politički subjekti ne predstavljaju nikakvu snagu niti imaju realne i održive političke programe – gde se svakako ne mogu podrazmevati populističke akcije, retorika i obećanja. Da bi nekako prešli cenzus jedina opcija je koalicija, koliko god bila nakazna i nelogična a onog momenta kad se ostvari cilj, mandati u državnim telima, svako zajedništvo nestaje i svako gleda kako da zgrabi veći deo kolača (para) … Da se kladimo da za sledeće izbore neće biti ni blizu cenzusa?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.