CIK: Pravo glasa u srpskim opštinama na KiM ima 117.808 birača

Ostavite komentar


  1. Pa nista ovog puta ali za sledece izbore i referendume, cak, trebaju se Srbi iz enklava i interno raseljeni Srbi prijaviti prebivaliste i uzeti Kosovsku LK i tako obezbediti da svih 250-300.000 biraca glasa.

    1. 117.808 Srba je uzelo dokumenta na kojima pise Drzava Kosovo. Srbi koji od 99 godine i oni od pre 99 su 20 i vise godina na budzetu Srbije i idu na Kosovo samo u organizaciji vlasti .Raseljeni vec 20 godina primaju pomoc i nerade nista primera radi 5000 radnika TE Obilic primaju prosek EPSA75,000din a 20 godine leze kuci-sta mislite dal im ovo nereseno stanje odgovara . Voze se kola bez PDV a tablice GL \ PR itd. Sta mislite ko placa sve to.

    2. Miodrag-e iz Peci, ovo ti je ‘genijalna’ ideja mada malo teža za realizaciju, hoću reći, možda, ravna utopiji. Nego, gde si ti bio do sada sa njom, a toliko izbora je proteklo? Šta smo mi propustili i gde bi mi nam bio kraj da je to nekome ranije palo na pamet? Nego nešto me buni i ne štima mi ova velika razlika između 250 i 300.000 ‘birača’ jer 50.000 je veeeelika razlika (od – do) u odnosu na, recimo, neki stvarni broj. Ta cifra, a i znatno manja, u konačnom, može presuditi nešto, a to već nije mačiji kašalj.

    3. Izvini ali gde ti nadje tih 250-300 hiljada „birača“ kada je broj Srba popisanih na KiM 1990 bio svega 191 hiljda sve sa maloletnicima, a od tada do danas ..
      Otkrij nam tajnu kako si naučio od labanaca da povećavaš broj birača da ih ima više nego stanovnika

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.