Cilj SNS da Đilas ne dobije više od 30 odsto

* Rezultat Đilasovog bloka mogao bi da bude duplo veći od Jankovićevih 16 odsto na predsedničkim izborima* U Skupštini napeta atmosfera bi lako opravdala odluku o vanrednim izborima
Vrh naprednjaka razmatra i opciju da uz beogradske raspiše i vanredne parlamentarne izbore, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Ptvo nije Jankovoc imao 16% u Beogradu vec u Srbiji. U Beogradu je imao preko 30%. Drugo SNS i SPS su u Beogradu imali 45% glasova. Veoma je bliyu oslobođenje Beograda. Parlamentarni izbori bi doneli 30% oppziciji sigurno jer su Jeremic, Dveri i Jankovic imali okoo 25% zajedno na predsednickim izborima. Sa Djilasom, ide debelo preko 30% sto znaci u parlamentu preko 100 poslanika.

  2. Da li Vesićeva pisana izjava može da se tretira kao priznanje jer je i on bio deo te ekipe. Ili da bude svedok saradnik.

  3. Baš bi bilo dobro da raspišu i parlamentarne izbore. Pući će ko dulek, to im je poslednja manipulacija..

  4. Janković na predsedničkim izborima je bio novi na političkoj sceni kao i Preletačević tako da će sada imati sigurno dosta slabije rezultate. Što se tiče Đilasa njegov rad svi pamte, a njegovi najveći uspesi bili su povećanje duga.

  5. Kao da i Danas radi na tome da ovaj Lik, koji misli da sve zna jer ne zna koliko ne zna, i misli da sve može, jer ga slušaju oni koji ne znaju ili su pokavreni pa se prave da i oni ne znaju, prema fotografijama, a još koji i rukama daje upustva svima oko njega, da treba da se više ne govori o izborima, jer samo On može da bude Vladar Srbije i to doživotni.

  6. Ovom SAMOZVANOM ,Spasitelju,,,I,,Svaštoznancu,, ,A BEZ DANA RADNOG STAŽA ,u bilo kom,,resursu,, i bez imalo stida za trenutno Ponovljeno KATASTROFALNO STANJE SRRBIJE na SVETSKOJ LISTI, ,,Progresa,I,,ODGOVORNOSTI Za SVE,VIZIJE,, gde god ih je sprovodio,U Dosadašnjem,,RADU,I KATASTROFALNOM DEBAKLU U BEOGRADU,,SAMO,,DVA PUTA I ONIM,ZNALCIMA , kancelarije za brze odgovore,,IZ najplaćenije,,industrije,, po difoltu, u Srbiji,današnjice, OTKTRIO Je za,,neupućene,i,,zaboravne,,,Konačno ,i OPET ,,TEŠKO,, SKRIVENU MRŽNJU I NEPODNOŠLJIVOST PREMA ONOME KOJI Mu je glavna Ahilova ,,peta,, kao i Saša Janković pa I Na SAMO POMINJANJE IMENA,.Čoveka,koji GA JE POTUKAO DO DASKE U BEOGRADU DVA CELA PUTA, ČISTO K,O SUZA,, A ČIJE ,DUGOVE,,PROGRESIVNIO Uvećava,po odokativnoj,prilici,ONAKO Kako mu se,,klekne,, u sredinama koje su ,,tek,treba da,,spasava,, I,koje neprimaju IŠTA osim ,,Nacionalnih, ,frekvenci,Pinkovizijskih zadrugara,, I,,Elitaša,,pa ,I Informerskih,splačina .REANIMATOR SVIH,SATRAPA,,sv,Trojstva Iz ,,srećnih,,IM GODINA,,90,tih BAŠ KAO,I,,SITNICE, ,KojimaJE SRBIJU,,Proslavio,,U CIVILIZOVANOM SVETU I BIO,Priznata,,i Prepoznata,,,,,PERSSONA NON GRATA,SVETA,S,,,Punjenim ratlukom, KOJI,,Osvaja,,ČVARKIJADE,,i SrBskog,Gubernatora Stiroporkog ,iz Bajčetinu,na upisanom novom ,,vilajetu,, Dedinja,,Čiji li su,demontranti dovedeni nai ivicu,bitisanja momentalno,ili su to oni isti pripanici,karavanskih,,podupiurača,,zatucane mase,kao i je svojevremenoi,,protepao,,Samodovoljni,,Mesija,,,U Areni,,pobednika,,i,,dobrovoljno,,žrtvovanih,,obožavalaca,,.Oni koji Još,nisu našlizakoga daglasaju NEKSE PRIUPITAJU ZAŠTO SE TOLIKO,,ŽURULO,,U MAJINOM,,RESORU,,PARLAMENTA,, DA SE,,USVOJE,,GLASANJEM,,,,SVI ,NApreDNO,,Smišljeni,,ZAKONI,,,U Kulturi,,Obrazovnom,,sistemu,,I ,,,Doškolovavanju,,,,,U sadašnjem RUŽIĆEVOM,RESORU,I Uporede SA NAJNOVIJOM Navalom , OPET Za PROGRESIVNO UVEĆANJE DIJASPORE.,INAČE I DALJE NAJSTRUČNIJE U SVETU.a ovde će da se,,progresivno,,uveća i,, kontrola,bolovanja,,,i,zarade,i onih,tek,uposlenih,, za kablove i ostalim,,Teškim fizičkim poslovima da se ,,rapidno smanje,, na,celih 100 evrića.A RASIM ,,EKSKLUZIVIŠE, O,,,JORGANIMA,,,ZUKORLIĆ O KREACIZMU NA ,,INSTITUCIJI,,,KOJU UVODI,,U REDoVNI ,,OBRAZOVNI,SISTEM,I Mi,smo sa OVAKVIMA ,,ZRELI,, ZA SrBski REKVIJEM .

  7. da ga je u prvoj bračnoj noći,lično rođena žena razdevičila!

  8. Da su radili po zakonu i kako treba u korist gradjana bez problema bi izasli u decembru na izbore ovako samo kalkulisu kako bi usp[eli da zadrze fotelje.Beogradjani nisu zadovoljni i to je svima jasno.Moj favorit je Sapic i verujem da ceubedljivo dobiti najvise glasova od svih drugih pa isli oni samosatalno ili u coporu kao neki tim ili sta vec.Pa gde je taj tim do sada u Beogradu ako ne smeju da stave svog kandidata?

  9. Ako narod u Beogradu nasedne na pricu da je Djilas opozicija ovima na vlasti tesko nama u narednim godinama

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.