Čistka u SNS tek sledi

Predsedništvo i Glavni odbor SNS u nedelju o izbornoj platformi

Ostavite komentar


  1. Samo će one što su se javno kompromitovali da prebaci na neke druge,manje vidljive pozicije,kakvu čistku da uradiš kad su svi tu iz ličnog interesa.

    1. U pravu ste! SNS me podseća na JUL. To su stranke u koje se ulazi isključivo zbog interesa. Ideologija kod njih ne postoji. Kao nekada u JUL-u, i u SNS-u su najkrupniji finansijski kapitalci. Razlika je samo u tome što je JUL bio elitistička stranka, a SNS je usisao sve, bez obzira na to šta su pričali i radili pre toga.

  2. Ove godine su malo poranili. Svake godine negde u oktobru, novembru najavljuju čišćenje po stranci i javnim preduzećima. Ništa novo. I ništa od toga.

    1. Fireru se ocigledno ne dopada „prolecno ciscenje“ uvodi i „jesenje ciscenje“, da mu doniramo „Domestos“ ili „Venis“, mnogo su smrdljivi ovi naprdnjaci da im ni „duboko ciscenje“ ne pomaze. A najvise bi im „odgovaralo“ narodno revolucionarno ciscenje, pocev od „firera“ Aleksandra A.V.-A.V. Vucica.

  3. Da, čistka u SNS tek sledi? To važi samo za lakoverne. Ko je smenjen od formiranja SNS do danas? Niko, osim oni koji su napustili SNS, zemlju i ovaj svet. Ostavke i smene u SNS su zabranjeni i priče o čistkama samo zbija redove oko vođe i zamajavaju lakoverne. Zoran Babić, nakon saobraćajke na naplatnoj rampi kod Doljevca, podneo je ostavku na mesto direktora JP “Koridori Srbije”, a međuvremenu nije mogao da se teleprontuje na vazduhoplohov i ostaje i dalje direktor. Tako će biti teleprontovane i najavljene čistke (a pominju se od početka 2018.), čitaj zastrašivanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.