Čitaku: UN više ne upravljaju Kosovom

Ostavite komentar


  1. Zao mi je sto moram da korigujem ambasadorku Kosova u USA, gdju Fljoru Citaku. Paralelni svetovi na postoje na Kosovu i okolnim drzavama nego kod paralelnih politicara u Beogradu koji su se izredjali Srbijom zadnjih 25-30 godina, od Milosevica do njegovog djavoljeg segrta i demagoga Dacica. Ne treba preskociti
    ni njima slicnima (razlika je u nijansama) V.Kostunicu, tkz demokratu B.Tadica,
    "haskog patriotu" deformisanog Seselja …pa do "umivenih" radikala Vucic/Nikolic. Sve mentalni les do lesa. Nije vise u pitanju g-dja ambasadorka Fljora Citaku
    koja iznosi samo ono sto citava evropa i svet znaju. Problem je kod naroda Srbije koji ce sa paralelnim politicarima u Beogradu koji zive u dobro placenim slicnim paralelnim svetovima zavrsiti u granicama paralelne-kraljevske Srbije: Beograd -.
    Vranje. Valjda ce se tada narodi Srbije probuditi iz svojih nepostojecih paralenih svetova.

  2. Dr Mans,to ste ranije trebali da razmisljate da zivite u Srbiji a ne u Americi,pa sada kao i svi separatisti imate velike probleme sa dilovima jer Bondstil ce da ode i sta onda?

  3. Čitaku i dr Mans, kako definišete pojam POLUDRŽAVA?
    Pitanje za Čitaku: šta bi sa megazločinima, jezivijim i od Mengeleovih počinjenih u ŽUTOJ KUĆI ? Da ne pate mnogi od daltonizma?

  4. Kad UN "ne upravlja" Kosovom, tamo se snimaju horor filmovi. Policija Kosova je poslednjih dana nizom operacija uspela da spreči terorističke akte na Kosovu i u regionu. Od 4. novembra uhapšeno je 19 osumnjičenih osoba, od kojih su 18 državljani Kosova, a jedan je državljanin Makedonije. Sprečeni su terorističke napadi koji su bili planirani da se sinhronizovano dese u isto vreme, ne samo na Kosovu, već i u regionu. Čitaku, državom se ne upravlja terorom!

Ostavite komentar


Politika

Odakle Tomi Nikoliću pravo i na službeni auto? 10

Odakle Tomi Nikoliću pravo i na službeni auto?

Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić imao je saobraćajnu nesreću u petak ujutru, oko 9 sati i 15 minuta. Interesantno je da je Nikolić bio u službenom vozilu, na šta prema Uredbi o načinu korišćenja službenih vozila nema pravo, piše Nova.rs.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.