Članica Saveta REM-a: Obustaviti prikazivanje predizbornog spota SNS-a

Ostavite komentar


  1. Zasto na reklamama na tv ima dece sto to ne zabranjajujete koje se vrte non stop

  2. Otac ovog deteta je iz Nemacke poslao saglasnost. I stvarno ne znam u cemu je problem 🙂

    1. Problem je u tome što ne znate. Dao roditelj saglasnost ili ne, po zakonu je zabranjeno koristiti decu u političke svrhe.

    2. Bar si bio iskren kada si rekao da ne znas u cemu je problem!A kada nesto ne znas,raspitas se,pitas pametnije od sebe.

      1. Tebi i svima koji su se oglasili na moj komentar. Bio sam sarkastican a to sto se palite kao sibice i mislite da su svi botovi to je vas problem. Pozz 🙂

    3. Problem je, deca imaju sva prava kao i odrasli, bez obzira što imaju roditelje ili staratelje koji donose neke odluke umesto njih. Te odluke ne smeju biti na štetu deteta i ne mogu limitirati njegova prava. Ne može roditelj da zloupotrebljava svoja prava i da tera dete da radi nešto zbog čega će se sutra stideti. Ovo dete je obeleženo za ceo život, kao devojčica sa politićkog spota.

    4. Alo, nepismeni bote, problem je u tome sto zakon zabranjuje upotrebu dece u politicke svrhe. Je li ti sad malo jasnije? Nije? Naravno da nije, jer vi pojma nemate cemu zakoni sluze i ko to jos cita a jos manje ih se pridrzava. Gluperde neopevane.

    5. Ovo zvuči kao loš vic.poslao iz Njemačke saglasnost.da nije preko vibera.

    1. Tačnije, zašto nisu reagovali svi koju sada reaguju, na predhodno angažovanje dece u političke svrhe,?

  3. hahahah pa ovo pod vucicem je bar 50 puta manja diktatura nego sto je pod tadicem bila…. bravo AV!

  4. I da se zabrani spot je za kratko vreme postigao svoj efekat, neke je naljutio a mnogi su ga ispratili sa pažnjom i koliko vidim počeo je naglo da se širi po društvenim mrežama?

  5. Da svi oni koji su za ukidanje spota, žele stvarno da bude povučen, ne bi na to pozivali po medijima, nego bi momentalno poslali zahtev REM-u.

  6. Pa zašto onda bivši predsednik Tadić nije odgovaro pred zakonom zbog toga?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.