Čomić: Mogućnost da ljudi biraju gde će podneti potpise na overu za izborne liste

Ostavite komentar


  1. Ajde izadji vise iz demokratske stranke. Ti sad glumis normalnost u ovom nenormalnom vremenu kada je vlast izgradila potpuno iracionalnu stvarnost u kojoj samo oni profitiraju, a mi koji se bunimo bivamo proglasavani da smo ludaci, i u takvoj situaciji im super dodju takvi kao sto su ti koji se, brinu o tako minornim problemima, a takva briga bi trebalo da znaci da je u zemlji sve ostalo potaman. Ovo sto ti radis je u stvari zataskavanje stvarnosti i mirenje sa sudbinom.

  2. jedno pitanje,da li gradjani Republike Srpske takodje imaju pravo glasa na izborima u Srbiji?Posto imaju pravo na Srbski pasos sa adresom prebivalista u Republici Srpskoj tako da oni poseduju dva pasosa SRB I BiH.

  3. Pa moze Gospodjo Comic i da nose potpise na overu kod primasa Drndje iz kafane u Kalakaci.

  4. Ova zena je bila ista kao Maja Gojkovic, meni jos antipaticnija, mnogo je bila drska i bezobrazna… Dobro je da je otisla iz DS-a…

  5. Posto kod notara,ne mogu da se overavaju liste sa nepostojecim ljudima,resenje za svaku situaciju,amandman.

  6. Ti i Tadic uhvatite se pod ruku i sto dalje od politike, za dobrobit Srbije. Nisu vremena da sedite i filozofirate, potrebna je akcija. Ako ste demokrata primirite se i sklonite se sa politicke stene. Zauvek ili dok ne prodje oluja.

  7. Sta ova predhodnica Maje Gojkovic trazi?Hoce da se overavaju potpisi u migrantskim centrina u BiH,na KiM-u?Pa mozda ce I biti po njenom,samo da se ne zaboravi da je ona prva uvela sikaniranje opozicije u Skustini Srbije.Jadno I bedno,Srbija dementna,nista ne pamti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.